📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
2014 Steam Holiday (Winter) Sale
17 žinutės · 4,356 peržiūros
🕐 2014-12-15 17:02 #1
Kam išvis šita tema reikalinga?
Anglu drasuoli. 2,5 vidurkis?

🕐 2014-12-15 17:06 #2
Slowly parašė:

atsikabink, sukūrė normalią temą tai iškarto prisipist reikia. žiūrėk kad pačiam iš anglų mažai nebūtų, nes faktas kad nei padiskutuotum nei ką, mažiau čia šakokis su tais savo 'įgudžiais'
🕐 2014-12-15 17:07 #3
EXTENZZO parašė:
[quote]Slowly parašė:

atsikabink, sukūrė normalią temą tai iškarto prisipist reikia. žiūrėk kad pačiam iš anglų mažai nebūtų, nes faktas kad nei padiskutuotum nei ką, mažiau čia šakokis su tais savo 'įgudžiais'[/quote]

Atsikabines, numečiau kad pataisytu tiesiog.... Ir iškar atsikabink.
🕐 2014-12-15 17:18 #4
EXTENZZO parašė:
[quote]Slowly parašė:

atsikabink, sukūrė normalią temą tai iškarto prisipist reikia. žiūrėk kad pačiam iš anglų mažai nebūtų, nes faktas kad nei padiskutuotum nei ką, mažiau čia šakokis su tais savo 'įgudžiais'[/quote]

Ramiai, vyrai. Is tikruju temos autorius padare klaida, aisku del to nereikia iskart draskyti jo uz tai. Taigi, aukcionas baigsis gruodzio 18 diena.
🕐 2014-12-15 17:23 #5
Gamer4Fun parašė:
[quote]Makaroni parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]Slowly parašė:

Ramiai, vyrai. Is tikruju temos autorius padare klaida, aisku del to nereikia iskart draskyti jo uz tai. Taigi, aukcionas baigsis gruodzio 18 diena.[/quote]

Ar Jūs vaikeliai matote skirtumą, tarp Steam Auction ir Steam Holiday Sale. Dieve brangus.. Aš neturiu žodžių..
Steam Holiday Sale pradžia: Gruodžio 18 d. 2014
Pabaiga: Sausio 2 d. 2015

Linkiu Jums sėkmės protiškai subręsta, nors manau jau per vėlu. Ate[/quote]

Nafik kelt Holiday Auction foto jeigu tema apie Holiday Sale? Tau cia reikia susitvarkyt smegenine.
🕐 2014-12-15 17:48 #6
Gamer4Fun parašė:
[quote]Makaroni parašė:

Nafik kelt Holiday Auction foto jeigu tema apie Holiday Sale? Tau cia reikia susitvarkyt smegenine.

Nuotrauka paimta officiali iš: http://www.steamcardexchange.net/index.php?gamepage-appid-335590 Kai pasibaigs Steam Auction, nuotrauka automatiškai pasikeis į "Steam Holiday Sale". Taip būna per kiekvieną Sale. Ar dabar supratai vaikeli? Nesu matęs ant tiek protiškai atsilikusių žmonių ir ant tiek apleisto projekto. Neturiu žodžių.[/quote]
Neturi zodziu, bet vis dar atsisaudai atgal. Seems legit. Ir dar vienas dalykas, (siandien pabusiu priekabus) juk sakei "ate" tai kodel vis dar i Makaroni posta atsakei?
🕐 2014-12-15 18:05 #7
Gamer4Fun parašė:
[quote]Makaroni parašė:

Nuotrauka paimta officiali iš: http://www.steamcardexchange.net/index.php?gamepage-appid-335590 Kai pasibaigs Steam Auction, nuotrauka automatiškai pasikeis į "Steam Holiday Sale". Taip būna per kiekvieną Sale. Ar dabar supratai vaikeli? Nesu matęs ant tiek protiškai atsilikusių žmonių ir ant tiek apleisto projekto. Neturiu žodžių.[/quote]

i dvi temas ta pati nukopinai... as gyvenu dabartimi, o ne kazkokiomis miglotomis ateities sapalionemis... tau truksta gryno oro vaikeli, neapsimesk tokiu "suaugeliu"
🕐 2014-12-15 18:21 #8
Makaroni bereikalo sakai vaikeli jis vadina vaikais
mumis fun aš jį vadinu seneliu kuris vos remia kojom :D
Redaguota 2014-12-15 18:21
🕐 2014-12-15 19:07 #9
Noriu paklaust, csgo gaus tik tie, kurie biddino dec 11th diena?
🕐 2014-12-15 20:06 #10
zapas parašė:
<..> csgo gaus tik tie, kurie biddino dec 11th diena?

Nea ;D Counter-Strike: GO Gift'us gaus visi, kurie Trade'ino Gems'us Gruodžio 11 d. Citata:

Additionally, anyone who traded away items in exchange for Steam Gems on the first day of bidding will receive a copy of Counter- Strike: Global Offensive in their Inventory.
🕐 2014-12-15 20:16 #11
deigkn parašė:
[quote]zapas parašė:
<..> csgo gaus tik tie, kurie biddino dec 11th diena?

Nea ;D Counter-Strike: GO Gift'us gaus visi, kurie Trade'ino Gems'us Gruodžio 11 d. Citata:

Additionally, anyone who traded away items in exchange for Steam Gems on the first day of bidding will receive a copy of Counter- Strike: Global Offensive in their Inventory.
[/quote]
O jokio skirtumo koki kieki ten iskeitei tu daiktu, ir gavai gem'u? As truputi is medzio iskrites, tad jei ka, stumt nepradekit.
🕐 2014-12-15 20:19 #12
O tipo man tik išlindo prieš keletą dienų ir betinau iškart 60 gem'ų, tai tipo gausiu cs:go?? :DD
🕐 2014-12-15 20:21 #13
BaconStrip parašė:
O jokio skirtumo koki kieki ten iskeitei tu daiktu, ir gavai gem'u? <..>

Nors ir 1 Gems'as tinka! ;D Už 1 Gems'ą gauni Counter-Strike: GO, valio! ;D Trade'inimą suprantu aš taip:

Taip Reddit forume daug kas rašė. Nors man tai dzin, aš vistiek negausiu ;D
Redaguota 2014-12-15 20:22
🕐 2014-12-15 21:26 #14
deigkn parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
O jokio skirtumo koki kieki ten iskeitei tu daiktu, ir gavai gem'u? <..>

Nors ir 1 Gems'as tinka! ;D Už 1 Gems'ą gauni Counter-Strike: GO, valio! ;D Trade'inimą suprantu aš taip:

Taip Reddit forume daug kas rašė. Nors man tai dzin, aš vistiek negausiu ;D[/quote]
Saunu.. Prasikau gera proga uzsidirbti.. :D
🕐 2014-12-16 10:29 #15
Už 750 Gems'ų laimėjau geimą iš Steam Auction ir gavau gražų badge, valio! ;D

Auction Winner

Krenta kainos, krenta! ;D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti