📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Ritmiškas tvinksėjimas pilvo srityje
40 žinutės · 9,760 peržiūros
🕐 2014-12-19 11:12 #31
RockSalt parašė:
[quote]Medinis Akmuo parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
pasakyciau geriau jeigu pasakytum ar turi antsvori koki
ir ar valgai vakare ?

pabandik nevalgyti nieko kokias 4 valandas pries miega
ir ar tau taip buvo visa laika ar prasidejo nesenai ?

Svoris normalus(15 metų - 65 kg). Vakare pavalgau, bet tik kažką lengvo. Visą laiką to nebuvo, pastebėjau tai gal prieš 2 mėnesius. Bet į tai nekreipiau dėmesio nes pasikartodavo mažaug kas savaitę.[/quote] pabandyk si vakara is vis nevalgyt ir parasyk rytoj i foruma kaip viskas vyksta tai ziuresim :DDD

Pasiknaisiojom biski tai yra taip. Si vakara nieko nevalgyk be to jau ir taip per velu. Jeigu kaska vis delto suvalgei ryt nevalgyk nieko. Jeigu ir tusciu skrandziu tvinksi nakti (tik isitikink kad nevirskina kokiu pietu maisto) tada jau gali buti problemos su bluznimi
[/quote]

Nu va, šįryt atsiklėiau visai patenkintas, naktį vos vos jautėsi, nors vakare buvau biškį užvalgęs, bet nedaug :D Tik dabar nežinau, ar čia virškinimo problemos ar kas?
🕐 2014-12-19 12:06 #32
Cia yra suvirskintas maistas keliauja pro zarnyna reiskias ^^ problema ispresta. Si vakara suvalgyk koki sureli ar vaisiu ir paziurek
🕐 2014-12-19 12:08 #33
Man tai būna ir žinau ką daryt.
Jei reikia Medinis Akmuo parašyk į PM.
🕐 2014-12-19 12:12 #34
Semiras parašė:
tau demesio truksta ar kas?, mes jau issiaiskinom kas vyksta su gydytoju konsultacija. ir tas pasakymas ,,parasyk i pm" yra aiskus freepostas
🕐 2014-12-19 12:14 #35
RockSalt parašė:
[quote]Semiras parašė:
tau demesio truksta ar kas?, mes jau issiaiskinom kas vyksta su gydytoju konsultacija. ir tas pasakymas ,,parasyk i pm" yra aiskus freepostas[/quote]

Atsi* tu nuo menęs.
🕐 2014-12-19 12:18 #36
Semiras parašė:
[quote]RockSalt parašė:
[quote]Semiras parašė:
tau demesio truksta ar kas?, mes jau issiaiskinom kas vyksta su gydytoju konsultacija. ir tas pasakymas ,,parasyk i pm" yra aiskus freepostas[/quote]

Atsi* tu nuo menęs.[/quote] baik freepostinti kiek vienoj temoj ismok sneketi ir listi i temas ne tam kad pareikstum nuomone o freepostinti
🕐 2014-12-19 12:18 #37
RockSalt parašė:
Cia yra suvirskintas maistas keliauja pro zarnyna reiskias ^^ problema ispresta. Si vakara suvalgyk koki sureli ar vaisiu ir paziurek

Dėkui :)
🕐 2014-12-19 12:19 #38
Medinis Akmuo parašė:
[quote]RockSalt parašė:

Dėkui :)[/quote] no problem
🕐 2014-12-19 13:30 #39
Semiras gauna blokavimą svetainėje (vartotojo). Vakare jau manau visi jį pamiršime.
Redaguota 2014-12-19 13:40
🕐 2014-12-19 13:33 #40
LaurynasVP parašė:
Semiras gauna blokavimą svetainėje (vartotojo). Vakare jau mana visi jį pamiršime.
ACIU TAU!!!!!!
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti