📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ar naudojatės Steam programa, jos paslaugomis, legalių žaidimų pirkimu?
23 žinutės · 5,747 peržiūros
🕐 2014-12-22 21:55 #16
Tai aišku, kad naudoju.
Tik, suprantama, vaikai to nesuvokia. Kaip mano brolis.... Kažkokiais būdais atsiradęs mano steame jis bandė parsisiųsti žaidimus (for free, pagal jo protelį). Ačiū Dievui, wallete pinigų nebuvo. :D Kai pasakiau, kad čia ne šiaip sau, for free, o reik mokėti už žaidimą, jis mane debilu išvadino. :D (Jis tą cs1.6 nolaifina ir kitus jo perdirbinius, tai mąsto, kad viskas kitas irgi nemokamai gaunama...)
🕐 2014-12-22 21:57 #17
Naudoju
🕐 2014-12-22 21:58 #18
MrProToper parašė:
Tai aišku, kad naudoju.
Tik, suprantama, vaikai to nesuvokia. Kaip mano brolis.... Kažkokiais būdais atsiradęs mano steame jis bandė parsisiųsti žaidimus (for free, pagal jo protelį). Ačiū Dievui, wallete pinigų nebuvo. :D Kai pasakiau, kad čia ne šiaip sau, for free, o reik mokėti už žaidimą, jis mane debilu išvadino. :D (Jis tą cs1.6 nolaifina ir kitus jo perdirbinius, tai mąsto, kad viskas kitas irgi nemokamai gaunama...)

šitas prajuokino gerokai.. nereikią steamo palikinėt on :D:D kitą kartą nupirks tau visokio šudo.. :D
🕐 2014-12-22 22:03 #19
Extreamas parašė:
[quote]MrProToper parašė:
Tai aišku, kad naudoju.

šitas prajuokino gerokai.. nereikią steamo palikinėt on :D:D kitą kartą nupirks tau visokio šudo.. :D[/quote]

Aš net neįsivaizduoju kaip jis ten atsirado... Steamas lyg ir buvo off :D
🕐 2014-12-22 22:03 #20
MrProToper parašė:
[quote]Extreamas parašė:
[quote]MrProToper parašė:
Tai aišku, kad naudoju.

šitas prajuokino gerokai.. nereikią steamo palikinėt on :D:D kitą kartą nupirks tau visokio šudo.. :D[/quote]

Aš net neįsivaizduoju kaip jis ten atsirado... Steamas lyg ir buvo off :D[/quote]
Kiek anam metu kad dar nesupranta tokių dalykų? :D
🕐 2014-12-22 22:42 #21
Naudoju jau 4 metus.
🕐 2014-12-22 23:00 #22
Makaroni parašė:
Naudoju jau 4 metus.

Problem? :D
🕐 2014-12-22 23:03 #23
Visiškai nenaudoju,nes neperku žaidimų,bet nereiškia,kad tai yra blogai kas perka žaidimus,kas turi pinigų ir kas gali tas perka
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti