📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Mano augintinis
55 žinutės · 13,096 peržiūros
🕐 2015-01-04 17:40 #1
Parašykit koks jūsų augintinis, kokia veislė, kiek jam metų, ir jeigu yra galimybė, įdėkit nuotrauką, nesamoningų komentarų nelaukiu.

Aš turiu katiną, jis yra Kanados sfinksas, mergaitė, jai 1 metas, vasario 4 bus 2 metai
🕐 2015-01-04 17:43 #2
Įdomi tema. :)

Aš turiu šunį, kokerspanielių, jau beveik 5 metų amžiaus, kalė. Nuosavame name gyvenu, tai patikėkite, kiek žemių namo prineša... :D
Redaguota 2015-01-04 17:43
🕐 2015-01-04 17:44 #3
Britu vilkolakis
~100 metu, bent taip ragana sake kai pirkau, birzelio 1 bus ~101
Nelengva toki ismaitinti, del to ir miske laikau, aisku paskui kartais reikia aprinkti zmoniu kaulus ir liekanas bet ka padarysi, life is life
🕐 2015-01-04 17:46 #4
Vaflioras parašė:
Parašykit koks jūsų augintinis, kokia veislė, kiek jam metų, ir jeigu yra galimybė, įdėkit nuotrauką, nesamoningų komentarų nelaukiu.

Aš turiu katiną, jis yra Kanados sfinksas, mergaitė, jai 1 metas, vasario 4 bus 2 metai
🕐 2015-01-04 17:48 #5
Vaflioras parašė:
[quote]Vaflioras parašė:

[/quote]

Ech, kas metus paiskartojanciu useless temu irgi nelabai kas laukia
🕐 2015-01-04 17:48 #6
3-galvis pragaro šuo. Pavadinau jį pūkučiu. Pirktas iš šėtono , gerai prižiūrėtas.
Saugo pragaro vartus , kelis kart per savaitę duodu paėst gyvų žmonių (neskaniausi jam yra YOLO ir SWAG aukos bei tūsofčikai) , kartą per mėnesį naktį išvedu pasivaikščiot. Dažnai tenka rinkt kaulus jo garde. Ką padarysi , toks jau gyvenimas.
Redaguota 2015-01-04 17:54
🕐 2015-01-04 17:49 #7
NoScope parašė:
[quote]Vaflioras parašė:
[quote]Vaflioras parašė:

[/quote]

Ech, kas metus paiskartojanciu useless temu irgi nelabai kas laukia[/quote]
tai geriau miręs forumas negu bent kokios nors temos? pats jokių temų beveik nekuri, vien tik freepostini.
🕐 2015-01-04 17:54 #8
EXTENZZO parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]Vaflioras parašė:
[quote]Vaflioras parašė:

[/quote]

tai geriau miręs forumas negu bent kokios nors temos? pats jokių temų beveik nekuri, vien tik
freepostini
.[/quote]

Jau antra karta made my day :D
Forumas nemires ir su normaliom temom gali buti
Hah nice logic, visi pradekim i diena po 20 temu kurti apie bileka wp
Redaguota 2015-01-04 17:54
🕐 2015-01-04 17:55 #9
NoScope parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]Vaflioras parašė:
[quote]Vaflioras parašė:

[/quote]

tai geriau miręs forumas negu bent kokios nors temos? pats jokių temų beveik nekuri, vien tik
freepostini
.[/quote]

Hah nice logic, visi pradekim i diena po 20 temu kurti apie bileka wp[/quote]
tai dar pasakyk kad visalaiką į temą normaliai kažką parašai :D
🕐 2015-01-04 17:56 #10
EXTENZZO parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]Vaflioras parašė:
[quote]Vaflioras parašė:

[/quote]

freepostini
.[/quote]

Hah nice logic, visi pradekim i diena po 20 temu kurti apie bileka wp[/quote]
tai dar pasakyk kad visalaiką į temą normaliai kažką parašai :D[/quote]

Normalioj temoj gal ir rasyciau kazka geresnio, bet tokiose nematau prasmes
🕐 2015-01-04 17:57 #11
turiu papuga krameri. Jo vardas Kukas tingejau savo fotkint, bet mano toks pat kaip sitas :D
🕐 2015-01-04 17:59 #12
TheImprezaWRX parašė:
turiu papuga krameri. Jo vardas Kukas tingejau savo fotkint, bet mano toks pat kaip sitas :D

Irgi kasi losia? Imeta tritaskius?
🕐 2015-01-04 18:03 #13
NoScope parašė:
[quote]TheImprezaWRX parašė:

Irgi kasi losia? Imeta tritaskius?[/quote]
Jo zalgiri losia :D ne juokauju. Siaip jis ismokytas valgyti is ranku, tupeti ant peties, dabar po truputi mokom kalbet. Ir kas keisciausia jis valgo mesa, paukstiena, sriuba ir viska ka valgo zmones :D
🕐 2015-01-04 18:04 #14
TheImprezaWRX parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]TheImprezaWRX parašė:

Irgi kasi losia? Imeta tritaskius?[/quote]
Jo zalgiri losia :D ne juokauju. Siaip jis ismokytas valgyti is ranku, tupeti ant peties, dabar po truputi mokom kalbet. Ir kas keisciausia jis valgo mesa, paukstiena, sriuba ir viska ka valgo zmones :D[/quote]
Jei ne paslaptis, kiek toks kalbantis kainuoja maždaug?
🕐 2015-01-04 18:06 #15
Turejau ir as papuga..

Tik nebuvo laiko niekam priziuret ir mokyt kalbet tai prastumt teko :c Ir katinas nemego kazkaip
Redaguota 2015-01-04 18:07
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti