Parašykit koks jūsų augintinis, kokia veislė, kiek jam metų, ir jeigu yra galimybė, įdėkit nuotrauką, nesamoningų komentarų nelaukiu.
Aš turiu katiną, jis yra Kanados sfinksas, mergaitė, jai 1 metas, vasario 4 bus 2 metai
Įdomi tema. :)
Aš turiu šunį, kokerspanielių, jau beveik 5 metų amžiaus, kalė. Nuosavame name gyvenu, tai patikėkite, kiek žemių namo prineša... :D
Redaguota 2015-01-04 17:43
Britu vilkolakis
~100 metu, bent taip ragana sake kai pirkau, birzelio 1 bus ~101
Nelengva toki ismaitinti, del to ir miske laikau, aisku paskui kartais reikia aprinkti zmoniu kaulus ir liekanas bet ka padarysi, life is life
3-galvis pragaro šuo. Pavadinau jį pūkučiu. Pirktas iš šėtono , gerai prižiūrėtas.
Saugo pragaro vartus , kelis kart per savaitę duodu paėst gyvų žmonių (neskaniausi jam yra YOLO ir SWAG aukos bei tūsofčikai) , kartą per mėnesį naktį išvedu pasivaikščiot. Dažnai tenka rinkt kaulus jo garde. Ką padarysi , toks jau gyvenimas.
Redaguota 2015-01-04 17:54
EXTENZZO parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]Vaflioras parašė:
[quote]Vaflioras parašė:
Parašykit koks jūsų augintinis, kokia veislė, kiek jam metų, ir jeigu yra galimybė, įdėkit nuotrauką, nesamoningų komentarų nelaukiu.
Aš turiu katiną, jis yra Kanados sfinksas, mergaitė, jai 1 metas, vasario 4 bus 2 metai
[/quote]
Ech, kas metus paiskartojanciu useless temu irgi nelabai kas laukia[/quote]
tai geriau miręs forumas negu bent kokios nors temos? pats jokių temų beveik nekuri, vien tik
freepostini
.[/quote]
Jau antra karta made my day :D
Forumas nemires ir su normaliom temom gali buti
Hah nice logic, visi pradekim i diena po 20 temu kurti apie bileka wp
Redaguota 2015-01-04 17:54
Turejau ir as papuga..

Tik nebuvo laiko niekam priziuret ir mokyt kalbet tai prastumt teko :c Ir katinas nemego kazkaip
Redaguota 2015-01-04 18:07