Sveiki, laimejau zaidima mass effect, bet man neleidzia parsisiusti nes raso kad irenginys neprieinamas. nors telefonas galingas LG G2. Gal galima ji kitaip parsisiusti is google play ir kad veiktu mano telefone.
Po kodo aktyvavimo tau dauoda nuorodą. Tik per ją gali nemokamai parsisiųst.
Butent as per nuoroda ir ieinu i zaidimu psl. man ismeta koda taciau bet man neleidzia parsisiusti nes raso kad irenginys neprieinamas. Todel ir klausiu gal butu imanoma kaip nors kitaip parsisiusti. Su dead space taipat halls problemu kaip ir nebuvo.
brolis susirgo ir nupirko 2 hallsus ir abu laimingi :D
visi tie halls laimingi...
3 nusipirkau pries atostogas ziemos, ir visi trys laimingi...
nfs mw, the sims 3, dead space.
kad ir koki pirksi, visi laimingi... klasiokas jau visus is halls pasieme zaidimus ir nebuvo nevieno nelaimingo..
BTW, neveikia nes galbut mass effect nepalaiko LG telefonu, kaip ir mano huwaei ascend G6 nepalaiko watchON apps'o.. o draugas su samsung galaxy star isirase be problemu.. kaikurios programos ar zaidimai nepalaiko tam tikru telefonu...
Redaguota 2015-01-07 19:21
High-Five parašė:
visi tie halls laimingi...
3 nusipirkau pries atostogas ziemos, ir visi trys laimingi...
nfs mw, the sims 3, dead space.
kad ir koki pirksi, visi laimingi... klasiokas jau visus is halls pasieme zaidimus ir nebuvo nevieno nelaimingo..
BTW, neveikia nes galbut mass effect nepalaiko LG telefonu, kaip ir mano huwaei ascend G6 nepalaiko watchON apps'o.. o draugas su samsung galaxy star isirase be problemu.. kaikurios programos ar zaidimai nepalaiko tam tikru telefonu...
Bullsh*t...
Netikiu , kad nepalaiko apps'ų (nebent per silpna geležis). Klasiokas lošė Mass Effect'ą (pirktą iš Google Play) ant savo LG ir viskas veikė normaliai , tas pats ir su Dead Space , čia jau kažkokia nesąmonė.
Redaguota 2015-01-07 20:59
Rytoj kulniuosiu i sventa maxe. Nusipirksiu Hall'sa. Gal ir as koki zaidimuka gausiu..
Ka gi, nusipirkau Halls'a , gavau koda, viska suvedu taip kaip pridera, ir tada pareiskimas pareina, kad kodas netinkamas. Wtf? kas nors buvo susidure su sia beda?
Jei kam reikia zaidimu galiu padovanoti. Real racing 2 ir mass effect nes lg g2 nera pritaikytas jiems. Tai kas norit rasykit kaip nors persiusiu ta koda