Taigi balsuokit uz savo geriause zaidima jei jo cia nera td spauskit kitas zaidimas ir parasikit koks jis (nod)
thx god kad Split second neidejai :D
Jau kaip ir buvo panasi tema:D bet nesvarbu, balsuoju kaip sporto megejas uz NBA:) o is sito saraso dar Stronghold Crusader geras:) kitu nezaides del savo "senelio":D
Redaguota 2010-12-27 20:25
gts960113: Sudejau tokius zaidimus kur esu loses :)
NBA 2K10, ir "Kitas zaidimas" (PES/FIFA)
Bad company 2 FTW ! tie kurie neturi orginalaus zaidimo to nesupras.
Mafia 2 bet man taipat labai patiko ir Assassin's Creed 2 Prototype tik juose man veiksmo trūko bet ir labai geri žaidimai
NBA? Nejuokink zmoniu, begediskas zaidimas...
GTA IV ir du prapletimus esu perejus ir jis labai geras(sorry Tony, bet tu netoks idomus), o del Mafia II, neesu zaides, bet abejoju ar jis toks revoliucinis.
visus turiu visus losiu geraiusias (Call of Duty: Black ops) beto ir perejau visus kurios galima tingu as aiskint ten :PSD
BO tau geriausias?! Dude... Gal galvą ant ledo susitrenkei? Ok ok, čia tavo nuomonė... O šiaip iš šitų tai nieko neišsirenku, na gal Mafia II, dėl savo įdomesnės istorijos, nors vistiek šiuo žaidimu nusivyliau...
Na man tai Mafia 2 labai patiko.;)
Na as sakau Mafia 2, jis gi buvo is laukiamiausiu meto zaidimu :D
mafia 2 perejau normal toks bet kazko lb tikejaus geresnio db zadu siustis Kane & Lynch 2: Dog Days kas ziadet ar geras?