🕐 2015-01-21 20:07
ReklamuojuLaikiux parašė:
[quote]Foxonas Akmenius parašė:
[quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
[quote]Foxonas Akmenius parašė:
[quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
Kam eit y ta laikiux jai ir cia geru kadru yra.
Ir beto foxonas kad kitus vadinti marozais reik pirma nuo teveliu sprando nulipti ir kaip kazka pasieksi daugaiu uz mane paplosiu tau. Taip kad dabar tyliai sedet sikna suraukes.(y)
Ateis laikas - nulipsiu, juk taip ir turi būt, jei nežinojai. Beja, esu beveik savarankiškas, tad jei nežinai - patylėk. O kam man siekti kažko daugiau už kitą žmogų, jeigu ir taip esu patenkintas savo gyvenimu? Esu laimingas ir nenoriu nieko keisti, nebent tik savo mokslų lygį. Man nei plojimų, nei gėlių nereikia, gali nesivargint.[/quote]
Laimingas nes viska gauni ir placiu mastu nemastai, kitaip pasakius ka gauni ta ir turi. Kaip nulipsi tada ir komentuok apie kitus zmones kokie jie marozai ir t.t. kk?
[/quote]Foxonas Akmenius parašė:
ten daugumai marozų(tokiems kaip tu) patiks.
Nemanyk, kad aš durnas vaikas, kuris nemoka užsidirbti pinigų ir nusipirkti KĄ NORIU ir KO REIKIA. Gal tu mano amžiaus ir darydavai kaip pats rašei, nežinau, todėl ir nešmeišiu, patarčiau ir tau taip padaryti.[/quote]
Nesimato. Kalba eina apie dabarti o ne apie mano praeiti, tik nesupratau ka tu man cia nori patart..
Slowly
nepanasu kad reikstu kad jis jau nulipes nuo teveliu sprando.Ateis laikas - nulipsiu
The Racer parašė:
LaurynasVP rakink temą stumimai jau čia.
kam rakint, patinka paziuret kaip "jaunieji" einsteinai reiskiasi xD[/quote]
Norėjau tau patart, kad nekalbėtum apie žmones kurių nežinai. Paskutinis mano post'as čia, nes Laurynas uždės plytelę mano profilyje :D