🕐 2015-01-25 13:04
sveik vis! as cia neseniai parsisiunciau lol'a ir man smalsu kokius jus champion naudojat? ir galbut pasiulist man koki champion kaip pradedanciajam :)
Geriausi champai man :)lukas24kobe parašė:
Kaip keista niekas neminejo Darius. Darius yra toks op, kad nzn, su juo pentas taip lengva imt, ir leina visad laimesi jei gerai ir agresyviai losi. Patikek nusipirk ji ir pajusi zaidimo kaifa. Nuo juo pabegt gana sunku, jis ir slowina ir pritraukia, o ultis- vienas is geriausiu lole.
LordasVoldemortas parašė:
[quote]lukas24kobe parašė:
Kaip keista niekas neminejo Darius. Darius yra toks op, kad nzn, su juo pentas taip lengva imt, ir leina visad laimesi jei gerai ir agresyviai losi. Patikek nusipirk ji ir pajusi zaidimo kaifa. Nuo juo pabegt gana sunku, jis ir slowina ir pritraukia, o ultis- vienas is geriausiu lole.
Su zedu, yasuo, tai nemanau kad naujokas gerai mokes zaist :Dshiftaz parašė:
Katarina, Leblanc, Zed, Akali, Nocturne, Lissandra, Caitlyn, Yasuo, Jax, Fizz ir dauguma kitų.
Nunerfino ji riotas, tad jis nera jau toks stiprus dabar, o seip tai manau neapsimoka jo pirkt, keistas kazkokskillrer parašė:
o ka u pasiulytum? o ka manot apie Rek'Sai?.. teko zaist pries ji, tai gan galingai atrode... bet ir ip nemazai..