📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
NSO straipsnis pažiūrėkit įdomi jūsų nuomonė
55 žinutės · 12,280 peržiūros
🕐 2015-01-26 18:26 #31
Machinery parašė:
[quote]Juicy parašė:
[quote]Machinery parašė:
Tai jei ir video/foto būtų aukštos kokybės būtų galima teigt kad fake.Juk dabar CGI kaip tikra atrodo.

tai kaip tavo manymų tada įrodys jie.. kad nso egzistuoja , jeigu mes manysime kad fake :D?[/quote]
Patys pasirodys kai žmonės taps protingesni ir pasiruošę kitai tiesai.
Beto pažiūrėjus į senovinius statinius matos, kad "kažkas" padėjo.[/quote]

tipo tu kalbi , apie visokius piešinius ant kukurūzų laukų , ir pan ? , tai jo aš irgi manau kad ten jų darbas ..
🕐 2015-01-26 18:26 #32
Machinery parašė:
[quote]Juicy parašė:
[quote]Machinery parašė:
Tai jei ir video/foto būtų aukštos kokybės būtų galima teigt kad fake.Juk dabar CGI kaip tikra atrodo.

tai kaip tavo manymų tada įrodys jie.. kad nso egzistuoja , jeigu mes manysime kad fake :D?[/quote]

Bus kaip per Mass Effect. :D
🕐 2015-01-26 18:26 #33
https://www.youtube.com/watch?v=k3Ya5qiiW6k
Cia kuriem vis dar tiki dievu prisklause bobuciu ir kunigeliu pasaku.
Ir nemato su savo minkstu protu kokie pinigai pereina per sitas religijas, baznycioj bobutes kekveian savaite kunigui po pidisoka duoda bet stogas vis kiaurias ir kiauras... Ir seip nelabai galit irodyti dievo egzistavima na nebent esat antiek "protingas" kad galit tiket zmonem kurie ten parase biblija ar ka ten pries kazkiek tukstancius metu :)

O del ateiviu turbut ir durnam turetu buti aisku kad esam ne vieni, musu zeme yra palyginus gan jauna, tai kazkur toli toli tkrai yra 100x labiau issivysciusiu civilaziciju.
Bereiksme tema tiesa visi zinom kas nores tai ir toliau sedes plaunamas smegenu :p
Redaguota 2015-01-26 18:28
🕐 2015-01-26 18:27 #34
Juicy parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Juicy parašė:
[quote]Machinery parašė:

tipo tu kalbi , apie visokius piešinius ant kukurūzų laukų , ir pan ? , tai jo aš irgi manau kad ten jų darbas ..[/quote]
Statiniai kurių blokai po kelias ir keliasdešimt tonų sveria.
🕐 2015-01-26 18:31 #35
Machinery parašė:
[quote]Juicy parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Juicy parašė:
[quote]Machinery parašė:

tipo tu kalbi , apie visokius piešinius ant kukurūzų laukų , ir pan ? , tai jo aš irgi manau kad ten jų darbas ..[/quote]
Statiniai kurių blokai po kelias ir keliasdešimt tonų sveria.[/quote]

Na supratau , žodžiu teorija tokia kad mes žemėje esame ne vieni..
🕐 2015-01-26 18:32 #36
ReklamuojuLaikiux parašė:
https://www.youtube.com/watch?v=k3Ya5qiiW6k
Cia kuriem vis dar tiki dievu prisklause bobuciu ir kunigeliu pasaku.
Ir nemato su savo minkstu protu kokie pinigai pereina per sitas religijas, baznycioj bobutes kekveian savaite kunigui po pidisoka duoda bet stogas vis kiaurias ir kiauras... Ir seip nelabai galit irodyti dievo egzistavima na nebent esat antiek "protingas" kad galit tiket zmonem kurie ten parase biblija ar ka ten pries kazkiek tukstancius metu :)

O del ateiviu turbut ir durnam turetu buti aisku kad esam ne vieni, musu zeme yra palyginus gan jauna, tai kazkur toli toli tkrai yra 100x labiau issivysciusiu civilaziciju.
Bereiksme tema tiesa visi zinom kas nores tai ir toliau sedes plaunamas smegenu :p

čia jau tikrai stipriai pasakyta , visiškai sutinku..
🕐 2015-01-26 18:41 #37
Tai kad net nereikia čia diskusijų kelt, vistiek bet kokiu atveju, logiškai pagalvojus, yra aišku, kad mes tikrai nesame vieninteliai šitame "egzistavime" (šiuo žodžiu noriu pasakyti tai, kad visata gali būti ir ne galas, tai gali būti tik mažas dalykėlis dar didesniame kažkame)
Redaguota 2015-01-26 18:41
🕐 2015-01-26 18:43 #38
Viena mintis gera :x

Ar kada nors susimąstėte, kad Jėzus Kristus vartojo alkocholį, beto to dar teigė, kad vynas yra jo kraujas, daugelis net nesuvokia ant kiek mums yra išplautos smegenys, ir nieko čia blogo neižvelgia, kad mūsų išganytojas geria ugninį vandenį, o venomis teka "Velnio lasai". Juk net ir bet kuris 10 m. vaikas priėjęs komunijos drąsiai galėtų pasakyti kas gi tam auksiniame gralyje yra :P puikus mechanizmas verbuoti, valdyti ir plauti žmonėm smegenis..
🕐 2015-01-26 18:52 #39
Slowly parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Slowly parašė:
Netikiu ir neįtikinsit.

Ancient astronauts pasidomėk.[/quote]

Nereikia nei domėtis, būtų norėje būtų čia mumis senai ištaške jie visi, mastykit logiškai. Nei evolucija tikiu nei tais ale astronautais.. kažkaip kvaila.[/quote] Keistas tavo požiūris į tai... Tai ne loginis mąstymas, jeigu kalba sukasi tik apie ištašymą ir pnš. O nepagalvoji, kad tie patys "ateivei" yra kaip ir mes, dar nei atradę mūsų planetos, nei kitų gyvų būtybių, kaip ir mes šiuo metu ? Žinoma tai tavo nuomonė, aš ją gerbiu, tiesiog man kiek užkliuvo tavo požiūris ir norėjau išsisakyti :) Aš pats realiai tikiu, kad visatoje mes esame ne vieni, nes logiškai pamaščius, ji tęsiasi apytiksliai 90 milijardų šviesmečių, čia mažiausiai, ir nežinia ar ji visiškai turi pabaigą. Tai todėl ir manau, kad tokioje didelėje visatoje gyvuoja tikrai ne viena rūšis ir ne šimtas protaujančių būtybių. Na bet irvėl gi, tai mano nuomonė :)
Redaguota 2015-01-26 18:57
🕐 2015-01-26 19:07 #40
Juicy parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Juicy parašė:
[quote]Machinery parašė:

Bet..... bet jie tik norėjo kukurūzų.
🕐 2015-01-26 20:57 #41

Čia tiem, katrie neįsivaizduoja mūsų visatos ir teigia, kad mes tokie vieni... Pasikartosiu ir pasakysiu, tai ką sakė daug kas, mūsų visatoj tokių kaip mes, gal 100 tūkstančiu už mus labiau pažengusiu gal net ir 100milijonu, tai, kad čia aplink mus skraido įvairus š nieko naujo, juk kiti gyviai irgi mus nori ištirti, pamatyti, jie irgi siunčia tokio tipo dalykus kaip palydovai, pas mus kaip mes siunčiam tyrinėti marso ar saturno... O čia diskutuoti ir ginčytis su tais kurie žino tik sąvoką ateivis yra beviltiška.
🕐 2015-01-26 21:05 #42
Čia galėjo būt tiesiog šone skrendantis šlamštas ir tuo metu pradėta savaitinė apžiūra technikos, vienas sutapimas pilnai įmanomas ir kol nebus kažko matomo iš arti beveik neįmanoma įrodyt. Kosmosas aplink žemę yra gerokai daugiau užterštas nei dauguma mano. Ai ir dėl religijos, kvaili žmonės tie kurie kiša kitiem, dar kvailesni tie kurie kiša religingam savo nuomonę. Religija toks jau dalykas, kad nei vienai pusei neįrodysi.
🕐 2015-01-26 21:12 #43
🕐 2015-01-26 21:13 #44
Juicy parašė:
[quote]High-Five parašė:
tikiu ir netikiu. as tiesiog esu neutralas. kad tie ateiviai ir i kiema nusileistu, nesureaguociau i juos. man kaskaip dzindobri ant ju..

čia tai geras :D , į kiema nusileistu jaučiu ištaškytų visą namą ir dar tave nusitemptu į erdvėlaivį :DD , Juokauju .. :D[/quote]

kad ir nusitemptu. tik lai leidzia pasiimt telefona, kad galeciau i snapchat ieit. paselfint su ateiviais atminimui. ai, ir dar kompa, kad is nuobodulio galeciau koki gta4, skyrim pazaist.. zinai, man giliai sviecia tie ateiviai.. man jie lyg 0 sveiku padalinus is 5.21 . net neisivaizduoju kaip uzrasyt tokia lygti. tad ir ateiviai man px. esu gilus poxuistas. svarbiausia kad galiu tyrinet menuli.
🕐 2015-01-26 22:44 #45
High-Five parašė:
[quote]Juicy parašė:
[quote]High-Five parašė:
tikiu ir netikiu. as tiesiog esu neutralas. kad tie ateiviai ir i kiema nusileistu, nesureaguociau i juos. man kaskaip dzindobri ant ju..

čia tai geras :D , į kiema nusileistu jaučiu ištaškytų visą namą ir dar tave nusitemptu į erdvėlaivį :DD , Juokauju .. :D[/quote]

kad ir nusitemptu. tik lai leidzia pasiimt telefona, kad galeciau i snapchat ieit. paselfint su ateiviais atminimui. ai, ir dar kompa, kad is nuobodulio galeciau koki gta4, skyrim pazaist.. zinai, man giliai sviecia tie ateiviai.. man jie lyg 0 sveiku padalinus is 5.21 . net neisivaizduoju kaip uzrasyt tokia lygti. tad ir ateiviai man px. esu gilus poxuistas. svarbiausia kad galiu tyrinet menuli.[/quote]

0 is bet kokio skaiciaus padalijus gaunasi 0
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti