Aš irgi nesuprantu tokių žmonių. Evoliucionavome ne daržoves ir riešutus valgydami, o išlikdami ir kitais maitindamiesi, taip išlikdami stipresni ir viršesni.
Survival of the fittest.
O čia atsirado kažkokie medžiai kuriem vištos gaila kad geriau pavalgyt, kai jų yra tikriausiai milijonai..
Redaguota 2015-02-05 22:40
Jeigu vegetarai nevalgo mesos, nes tai gyvunu zudymas ir panasiai, tai kodel jie valgo ju maista? :D Va ka tik skaniai uzkandau rukyto kumpio..
Man įdomu tada ką jie duoda savo augintiniams valgyti, pvz: šunims, taip pat žolę?.
Reikia VEGETARAMS galvoti taip: VISTA EDA KIRMINUS, reiskia vista zudike, o zudikus reikia naikinti ? kaip naikinti zudikus ? Juos su valgyti!. Skanaus silpnaprociai vegetarai. Niekada nesuprasiu kodel nevalgote mesos, turbut nusilpno protas nuo darzoviu.
KANIBALIZMASSSssss....
Jei nebus maisto, tai žmonės žmones tikrai valgys, nebūtinai visi, gal kai kurie pasirinks mirtį, bet tokių atvejų bus, visa tai jau buvo išbandyta istorijoje. Žmogaus mėsa, katės ar kokio šunio mėsa yra tokia pati valgoma kaip ir kokia kiauliena, tik neaišku kokios tų pirmų trijų maistinės savybės palyginus su kiauliena, o dar įsikiša moralė ir etika. ;D
Na pats žmonių, kačių, šunų nevalgau, bet mėsos neatsisakau jei esu alkanas, man tinka viskas, kas yra skanu ir valgoma. Svarbu visko po truputį valgyti, o ne kokį mėnesį vien mėsa mist.
Tokia jau ta mitybos grandinė, augalai kaupia medžiagas, juos suvalgo gyvūnai, jei gyvūnas nevalgo augalų, jis pats kaip augalas nepasigamins tų medžiagų, taigi valgo kitus gyvūnus.
Redaguota 2015-02-06 13:47
Tie debil.ai iš Azijos šalių ėda kates, šunis ir t.t. debil.ai be žodžių.
Redaguota 2015-02-06 13:56
Nuo kirvių tuoj prie pūškų. :D