Yra žmonių kurie gyvena žaidimais. Tarkim, kokiam CS juos nušovė svarbioje akimirkoje ir jie trenkia kumsčiu į klaviatūra arba kitais būdais nusivylimą, savo pyktį išreiškia. :D
Mano požiūris yra 4 fun :D Aš su šypsena žaidžiu ir tikrai dėl jokio žaidimo negadinčiau daigtų, savo inventoriaus.. nu bent ištraukčiau csgo iš dėžės peilį, tada rekčiau- valio!! :D
Man tai yra laisvalaikio pramoga, po darbo, kai yra žaidimų kurie relaxuoja ir tiek :D
O kaip Jums?
Kaip vertinate žmones, kurie forumuose stumia ir kritikuoja sipriai kitus už parašytą nuomonę apie kažkokį žaidimą? :D
Redaguota 2015-02-13 14:04
Visiškai normaliai vertinu. Inventoriaus ir aplinkos aplink save nelaužau, o tie, kurie komentuoja ir kitaip peikia - jų reikalas. Visada atsiras tokių žmonių, kurie ,,ale" išmano viską.
Kaip ir visi žmonės kartais pasikarščiuoju, bet tikrai ne ant tiek, kad pulčiau viską laužyti. Paprasčiausiai išjungiu žaidimą. Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę apie vieną ar kitą žaidimą, tad nemanau, jog galima pulti žmogaus už tai, ką jis iš tiesų mano.
Žaidimus matau kaip hobį ar laisvalaikio praleidimo būdą (jei viskas su saiku). Į juos žiūriu labai kritiškai , tuo labiau jei jie yra naujausi. Sunkiai pernešu MP žaidimus , nes dažnai būnu toks fuksas , kad greit susipykstu su komanda arba kitais žaidėjais (dažnai tenka žaist su n00b'is arba visiškais id1otais) , todėl man SP > MP. Pagrinde žaist tenka PC platformoje , neatsisakau pažaist ir su konsolėm (jei žaidimai geri ir apskritai yra kas žaisti). Pykčio atvejai būna įvairūs - kartais tiesiog nieko nesakęs viską greit išjungiu ir einu verkt į tūliką , o kartais tiesiog išjungęs "kapoju" sieną išliedamas pyktį.
Žiauriai nemėgstu :
konsolinių mažvaikių ir žmonių , manančių , kad kitos platformos yra niekas (aka peasants , PCMR FTW) ;
Pre-Order'inimo (nes tai yra didelė apgavystė , už kurią plėšiami iš tavęs dideli pinigai)
Durno mąstymo jog svarbiausia yra grafikos , didelių pinigų pinigų kišimas į š*dinus žaidimus (kas metus ar 2 einantys kalafdučiai , batlefyldai , reskinned games tokie kaip naujieji Assassin's Creed) ir krūvas DLC po 2-3 dolerius yra gaming'o ateitis ir manymo , kad PC greit mirs.
Tai tokia yra mano nuomonė.Malonu susipažint , jei ką.
Redaguota 2015-02-13 15:18
meh, kai kuriuos lošiu kad kuo geriau pasirodyt/laimėt, pvz bf, o kitus tai atsipalaidavęs. šmutkių nelaužau, nu bet kartais kai labai už* tai arba į monitorių arba pelę :D
Paprastai vertinu, irgi is esmes 4fun losiu, nervuotis tai pasinervuoju kartais bet netrankau, dazniai ramiai tiesiog pagalvoju (per koki mp cia pvz.) "watafak, ka jis daro blyad..." ir pns :D
Seip daznai isitempes budavau doto2 kei match eina ~60-80 minute, bet dabar nebelosiu o lol'e taip man nebuna, ten chill visas losiu :D
Nemegstu geimeriu fanboy'u kurie stumia ant vieno ir aukstina kita, nors neturi argumentu rimtu, ir seip ciuvaku kurie viska pagal grafikas lygina
Į žaidimus žiūriu ganėtinai rimtai, dažnai būna, kad lošiant kokį mačą dreba rankos, ar jaudinuosi dėl mačo baigties(čia tik per MP). Žaidžiu, aišku, 4fun, nepaisant to, kad dažnai dreba rankos :D.Tiesiog jei žaidi su draugais, tai nori atrodyti "kietesnis", tai yra, gerai sužaisti. O nervai pas mane "geležiniai", daug kas su kuo lošiau taip sakė. :D Tiesiog, pavyzdžiui, per CS:GO nukala mane kaip n00b'ą, o mano reakcija į tai būna tiesiog poker face. Nervai taškosi tik tada, kai dingsta intikas netinkamiausiu momentu (juk žinot, visada intikas dingsta blogiausiu momentu :D) arba dingsta elektra: Išsprūsta keletas keiksmažodžių.(Čia mano max susinervinimo laipsnis :D), dar retas dalykas, kai per NBA2k nepataikau troico tvoju delnu per stalą. Dar joks SP žaidimas dar nėra manęs sunervinęs :D.(Dark Souls dar nelošiau)
Pramoga.Nesinervuoju, kad daiktus daužyt.
Žaidimus žaidžiu pramogai, susinervuoju tai tik jai netas nutrūksta.
zaidziu pramogai arba kai neturiu ka veikt. Del zaidimu niekada ziauriai nesinervinu, na nebent kartais nusikeikiu :D, bet turiu pazistamu kurie kartais ziauriai psichuoja del zaidimu. Vienas atsimenu pasakojo, kad Lol'a lose, prakiso kazkoki svarbu match'a tada trenke i monitoriu ir sudauze ji:D, o kitas kazkada cs matcha prakiso tj taip nervuotis pradejo, visus duc*ais ir nubais isvadino :D
Daug kam su nervais negerai
laisvalaikis. labai megstu SP zaidimus, o ypac pereit viska 100%. mp tai 4 fun su draugais arba siek tiek patrolint ir kitus panervuot