🕐 2015-03-01 18:16
zjbs maciau kad su astma zmoniu nejima :DDD WOOWOWOWO
Qiux parašė:
http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/l-linkevicius-neatmetama-galimybe-ivesti-kariu-misija-ukrainoje.d?id=67370062
Giedriux123 parašė:
Aš esu prieš. Jeigu tas karas bus ataip ar kitaip vistiek pizdiecs bus. Nato 100% negins nes Lietuva nesilaike kaš kurio ten sutarties punkto. Ka ta lietuva gales padaryti su antro pasaulinio karo technika. -20 laipsniu i musu ginklai nebeveiktu užšaltu
LaurynasVP parašė:
[quote]Giedriux123 parašė:
Aš esu prieš. Jeigu tas karas bus ataip ar kitaip vistiek pizdiecs bus. Nato 100% negins nes Lietuva nesilaike kaš kurio ten sutarties punkto. Ka ta lietuva gales padaryti su antro pasaulinio karo technika. -20 laipsniu i musu ginklai nebeveiktu užšaltu
LaurynasVP parašė:
[quote]Giedriux123 parašė:
Qiux parašė:
Kažkur teko skaityti nežinau kiek tos tiesos bet NATO tikrai negintu lietuvos bet už tai Lenkija gins ;D
NoScope parašė:
[quote]Qiux parašė:
Kažkur teko skaityti nežinau kiek tos tiesos bet NATO tikrai negintu lietuvos bet už tai Lenkija gins ;D
Qiux parašė:
kaip sakant arba kariuomenei pasimatysim arba kalejime :D
kdosda parašė:
[quote]Qiux parašė:
NoScope parašė:
[quote]kdosda parašė:
[quote]Qiux parašė:
kdosda parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]kdosda parašė: