📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
virusas, nedelsiant reikia pagalbos.
24 žinutės · 5,935 peržiūros
🕐 2015-03-11 15:57 #1
taigi, matyt pasigavau kažkur virusą, supratau iš to, kad bandydamas siųstis failus, rašo virus scan failed, o norėjus patikrinti antivirusinę ir mbam, jie tiesiog dingo iš pc. sėdžiu peršikęs.
nežinau ką daryt ir kaip atsikratyt, man NIEKO neleidžia siųsti per chrome, dėl to aš negaliu atsisiųsti naujo av/mbam ir sėdžiu už gaidį. pls help

bandžiau jungti per internet explorer, rašo this parameter is incorrect. ką daryt nx
Redaguota 2015-03-11 15:59
🕐 2015-03-11 16:13 #2
Jei jau antivirusinė neranda viruso tai belieka windowsus persirašyt.. :D Sveikinu, užkibai ant gero virusioko. Aš kažkada irgi buvau pasigaves per fb virusa, paspaudžiau ant linko tai pradėjo kompas lagint kaip dar niekada nelagines, nėjo ištrint viruso net per antivirusine, beliko perrašyt windowsus.. :D
🕐 2015-03-11 16:14 #3
man IŠSITRYNĖ antivirusinė, taip pat ir malware bytes anti-malware programa.
🕐 2015-03-11 16:26 #4
Turėjau ir aš tokia problemą, dingo antivirusinė, per naršyklę negalėjau siųstis jokių antivirusinių, vien įvedus į paiešką "antivirus" būdavo išjungiamas chrome. Pamenu, kad leido ccleaner parsisiųsti, ir juo praskanavus galėjau įsidiegti antivirusinę.
🕐 2015-03-11 16:27 #5
Tai jau viskas, belieka Windows perrašyt.
🕐 2015-03-11 16:29 #6
neturiu kaip windows perrašyt [t.y neturiu nei disk nei ką], ir tiesiog nežinau ką kaip su tais windows'ais nes niekada pats nebandžiau.

dabar leido atsisiųsti po kurio laiko mbam.exe su kuriuo dabar ir skenuoju windows failus, bet iš battlelog failą atsisiunčiau, atseit pluginas naujas, čj jis dabar apkrėstas ir negaliu jo ištrint

per properties nieko negaliu pažiūrėti, atseit tik admin'as gali, kažkokia chujnia. nieko * nesupratau
Redaguota 2015-03-11 16:31
🕐 2015-03-11 16:31 #7
Man taspats buvo praeita sav parsisiunčiau programa , ir užlinko antivirusine ir pradėjo langus mėtyt naršyklėje . Tai nusprendžiau greit Windowsus perrasšyt .Persirašiau maždaug per 20 min ir dabar atrodo viskas normaliai ..
🕐 2015-03-11 16:35 #8
O tai torentas yra? Is tpb kokio files siustis leidzia? Nes tada gali bandyt yolo parsisiuntinet, aisku gali neleist formatuot disko, bet kzn...
🕐 2015-03-11 16:41 #9
Nieko nebepadarysi . Siūlau su kuom nors susitarti kad perrašytu windowsus, nes jai ilgai delsi tai gali kietajį diską pažeisti. Ir paskui nieko išvis nebepadarysi, Nes as jau viena išmečiau dėl tu sušiktų virusu.
🕐 2015-03-11 16:42 #10
torrent'as dingo.
suradau antivirusinę šiaip, neišsitrynus, bet aš jos negaliu valdyti.
rodo šiandien daxuja kažkas daryta, nors aš nežinau kas ten automatiškai fone veikia

ištrinti irgi nieko negaliu, tai kaip supratau apkėsta. bet siųstis failus galiu iš chrome dabar.
🕐 2015-03-11 16:43 #11
daryk pc bacup'a ar kaip ten jis vadinas, gražink pc į kelias dienas atgal, dar bandyk per safe kažką daryt, tiksliai nepamenu, bet lyg per jį galima išdiegti programas ir įdiegti ir kita š nuveikt, jei veikia chromas pasidomėk labiau apie ta safe mod'e ar kitus tuos mode, yra keli lyg.
🕐 2015-03-11 16:44 #12
windows backup restore tipo? galvojau apie tai, nežinau kaip čia kas bus ir ar veiks though, ar tai gali padėti?

įjungiau per safe mode, tai kur buvo [BERODS] užkrėsti 2 .exe ant desktopo, tai juos leido ištrinti, bet vistiek mano antivirusinė nieko man nesako ir negaliu išjungti jos proceso, taip pat ir prieigos neturiu, pabandyti per safe mode gal?
Redaguota 2015-03-11 16:53
🕐 2015-03-11 16:53 #13
EXTENZZO parašė:
windows backup restore tipo? galvojau apie tai, nežinau kaip čia kas bus ir ar veiks though, ar tai gali padėti?

Padėti gali, labai senai, dar kai turėjau xp, vaikas buvau, viską iš zmulės siunčiau ir kažkokį nevaikišką virusą pasigavau, užblokino puse win vos ne, padariau backup'a viskas susitvarkė.
🕐 2015-03-11 16:57 #14
Rimtas parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:

Padėti gali, labai senai, dar kai turėjau xp, vaikas buvau, viską iš zmulės siunčiau ir kažkokį nevaikišką virusą pasigavau, užblokino puse win vos ne, padariau backup'a viskas susitvarkė.[/quote]
šiaip pabandysiu per safe mode ištrinti tą *, jeigu neišeis tj nžn ką reiks daryt, bet dėkui.
🕐 2015-03-11 17:05 #15
o taskbar'e yra koks š? Galėtum dar su revo uninstaleriu pažiūrėti, ką isirašiai paskutini kartą ir tai uninstaliuoti švariai, su viskuom, registro š ir pan.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti