📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
virusas, nedelsiant reikia pagalbos.
24 žinutės · 5,938 peržiūros
🕐 2015-03-11 17:10 #16
man ir prieš kelias dienas irgi buvo, bet man leido daryt viską tik kai norėdavau pc išjungti tai išmesdavo mėlyną ekraną ir neišsijungdavo bet pažiūrėjau keletą video ir kažkaip persirašiau windows :D
Redaguota 2015-03-11 17:11
🕐 2015-03-11 17:12 #17
Rimtas parašė:
o taskbar'e yra koks š? Galėtum dar su revo uninstaleriu pažiūrėti, ką isirašiai paskutini kartą ir tai uninstaliuoti švariai, su viskuom, registro š ir pan.

padariau system restore kelias dienas atgal, viskas normaliai berods, failai veikia, antivirusinė yra bet aš ją faktas kad keisiu, mbam yra..dėkui visiems.
🕐 2015-03-11 17:15 #18
EXTENZZO parašė:
[quote]Rimtas parašė:
o taskbar'e yra koks š? Galėtum dar su revo uninstaleriu pažiūrėti, ką isirašiai paskutini kartą ir tai uninstaliuoti švariai, su viskuom, registro š ir pan.

padariau system restore kelias dienas atgal, viskas normaliai berods, failai veikia, antivirusinė yra bet aš ją faktas kad keisiu, mbam yra..dėkui visiems.[/quote]
np m8terino ;)
🕐 2015-03-11 19:09 #19
EXTENZZO parašė:
[quote]Rimtas parašė:

padariau system restore kelias dienas atgal, viskas normaliai berods, failai veikia, antivirusinė yra bet aš ją faktas kad keisiu, mbam yra..dėkui visiems.[/quote]
Keisk HDD arba bent Win'us persirašyk! Man irgi buvo užlipęs toks virusas, tai aš su juo bene 2 metus tampiaus, tai atrodo pas meistrą nuneši, jis sutvarko, bet vėl tas virusas iš naujo puola, krečia failus ir t.t. Žodžiu, po kiek laiko gali būt, kad virusas vėl atsinaujins, ir vėl, ir vėl.. ir galų gale suės HDD su visa informacija jame. VISĄ INFORMACIJĄ PRARASI! Taigi, kol turi galimybę, išsisaugok flashe pagr. failus, viską ko reiks, ir persirašyk Windows'us, jei tikrai nemoki, nešk meistrui. Patikėk, gali liūdnai baigtis.(Aišku, yra tikimybė, kad tavo virusas kitoks, ta prasme, neatsinaujins iš naujo, bet rizikuot neverta, nes mano PC pasėkmes po to viruso dar dabar "jaučia" - t.y. lėčiau veikia, crashina, kartais net lagina).
Tu turi galimybę išsaugot informaciją, pasinaudok ja, nes gali būt, vėl tas virusas atsinaujins. :)
🕐 2015-03-11 19:30 #20
MrProToper parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]Rimtas parašė:

Keisk HDD arba bent Win'us persirašyk! Man irgi buvo užlipęs toks virusas, tai aš su juo bene 2 metus tampiaus, tai atrodo pas meistrą nuneši, jis sutvarko, bet vėl tas virusas iš naujo puola, krečia failus ir t.t. Žodžiu, po kiek laiko gali būt, kad virusas vėl atsinaujins, ir vėl, ir vėl.. ir galų gale suės HDD su visa informacija jame. VISĄ INFORMACIJĄ PRARASI! Taigi, kol turi galimybę, išsisaugok flashe pagr. failus, viską ko reiks, ir persirašyk Windows'us, jei tikrai nemoki, nešk meistrui. Patikėk, gali liūdnai baigtis.(Aišku, yra tikimybė, kad tavo virusas kitoks, ta prasme, neatsinaujins iš naujo, bet rizikuot neverta, nes mano PC pasėkmes po to viruso dar dabar "jaučia" - t.y. lėčiau veikia, crashina, kartais net lagina).
Tu turi galimybę išsaugot informaciją, pasinaudok ja, nes gali būt, vėl tas virusas atsinaujins. :)[/quote]
dėkui kad perspėjai.
🕐 2015-03-11 19:49 #21
Aš buvau pasigavęs panašų (netikra AV) ir blokavo visus naujus procesus, nieko neleido įjungti, tipo alę užkrėsti. Tai per safe mode su mbam praskenavau ir išvalė.
🕐 2015-03-11 19:59 #22
tika vienoj fb grupėj pažiūrėjau (IT ir t.t), tai vienam žmogui ta pati problema buvo: negali valdyti antivirusinės, įjungiant ją rašo parametrai neteisingi ir t.t. jis naudojo tą pačią antivirusinę, panda. matyt kažkas kažką su ja pridarė..
Redaguota 2015-03-11 20:23
🕐 2015-03-11 20:02 #23
Man tai šiandien du kartus virusus užfiksavo, vieną kartą 16, jei neklįstu, malwarų, antrą tik du. Ir visi iš kažkokio iWebar, kurio akyse nematęs esu.
🕐 2015-03-11 21:05 #24
EXTENZZO parašė:
tika vienoj fb grupėj pažiūrėjau (IT ir t.t), tai vienam žmogui ta pati problema buvo: negali valdyti antivirusinės, įjungiant ją rašo parametrai neteisingi ir t.t. jis naudojo tą pačią antivirusinę, panda. matyt kažkas kažką su ja pridarė..

Gal dar Koala parsisiuskit? Security over 9000 tada turesit. Jei rimtai, tai megink gaut is kazkur CD, ar nors i flasha win gauti, ir perrasyk.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti