📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
What colour is the dress
41 žinutės · 12,061 peržiūros
🕐 2015-03-14 14:15 #31
Man rupi, ar paėmus vieno pikselio spalva jie mato auksinę ir melsva, o, kai žiūri į bendrą vaizdą, mato juodą ir mėlyną. :D Aš nežinau, ką jie mato, ir tai mane graužia iš vidaus :D
Redaguota 2015-03-14 14:18
🕐 2015-03-14 14:21 #32
cia juoda ir melyna, tik atrodo auksine ir melsva del apsvietimo.
🕐 2015-03-14 14:26 #33
Kur čia toks magiškas apšvietimas, kad net juoda spalvą į auksinę paverčia?
🕐 2015-03-14 14:31 #34
Machinery parašė:
Kur čia toks magiškas apšvietimas, kad net juoda spalvą į auksinę paverčia?

Ten kur yra dvi nuotraukos isiziurek i fona kaip dauk jis sviesesnis.
PS pridedant dauk GAMA visos spalvos pradeda keistis i atspalvius.
🕐 2015-03-14 14:36 #35
novix parašė:
[quote]Makaroni parašė:
[quote]novix parašė:
Madafaking melsva ir madafaking auksine.

toje nuotraukoje atrodo auksine, nes toks apsvietimas, saules poveikis, is tikruju juoda ir melyna...[/quote]

Nu taip. Man įdomu kokią juodą ir mėlyną spalvą mato tie, kurių smegenys taip interpretuoja spalvas, nes juoda ir mėlyna akivaizdžiai skiriasi nuo melsvos ir auksinės. :D[/quote]

Kad ta "auksinė" man labiau į bronzą neša.
Redaguota 2015-03-14 14:36
🕐 2015-03-14 14:42 #36
Lezayn parašė:
[quote]novix parašė:
[quote]Makaroni parašė:
[quote]novix parašė:

toje nuotraukoje atrodo auksine, nes toks apsvietimas, saules poveikis, is tikruju juoda ir melyna...[/quote]

Nu taip. Man įdomu kokią juodą ir mėlyną spalvą mato tie, kurių smegenys taip interpretuoja spalvas, nes juoda ir mėlyna akivaizdžiai skiriasi nuo melsvos ir auksinės. :D[/quote]

Kad ta "auksinė" man labiau į bronzą neša.[/quote]

Nu ne esmė :D Faktas: suknelė yra mėlyna ir juoda realybėje. Nuotraukoje suveikė apšvietimas, gal dar fotoaparato filtrai kokie... Nu žodžiu, nuotraukoje ji yra bronzinė ir melsva. O bet tačiau, kaip suprantu, 13 žmonių, pažymėjusių, kad suknelė yra mėlyna ir juoda, ja mato ir nuotraukoje mėlyną ir juodą. :D Ar ne, 13 žmonių?
🕐 2015-03-14 14:46 #37
novix parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]novix parašė:
[quote]Makaroni parašė:
[quote]novix parašė:

Kad ta "auksinė" man labiau į bronzą neša.[/quote]

Nu ne esmė :D Faktas: suknelė yra mėlyna ir juoda realybėje. Nuotraukoje suveikė apšvietimas, gal dar fotoaparato filtrai kokie... Nu žodžiu, nuotraukoje ji yra bronzinė ir melsva. O bet tačiau, kaip suprantu, 13 žmonių, pažymėjusių, kad suknelė yra mėlyna ir juoda, ja mato ir nuotraukoje mėlyną ir juodą. :D Ar ne, 13 žmonių?[/quote]

Pats matau Mėlyną ir Juodą, na dėl auksinės/bronzinės dar šiek tiek suprantu, kad galima matyti, bet kaip Baltą??
🕐 2015-03-14 14:59 #38
Lezayn, padėk man tave suprasti, nes tas skuduras varo mane iš proto. :D Pažiūrėk į šitą fotkę:

Ar tau tos, kairiosios, suknelės spalvos yra tokios kaip dviejuose viršutiniuose skrituliukuose ir, kai žiūri į bendrą suknelės vaizdą, tau tos spalvos kažkaip reaguoja viena su kita, pasikeičia, įgauną kitokį atspalvį, o suknelė atrodo mėlyna ir juoda??? :D Ar ta mėlyna ir juoda atrodo kitaip nei realybėje? Ar juoda yra blanki ar pilka, o mėlyna yra šviesesnė? :D

Paprasčiau: ar kai žiūri į suknelę, jos spalvos yra kitokios nei dviejuose viršutiniuose skrituliukuose? :D
Redaguota 2015-03-14 15:08
🕐 2015-03-14 15:05 #39
Man vapse ta tamsi tai kazkokia balta ir geltona tik neapsviesta ir tiek, tikrai nera 100% melyna o juodos ten isvis nematau
🕐 2015-03-14 15:10 #40
NoScope parašė:
Man vapse ta tamsi tai kazkokia balta ir geltona tik neapsviesta ir tiek, tikrai nera 100% melyna o juodos ten isvis nematau

Aš matau tą patį. Man įdomu, ką mato Lezayn :D
🕐 2015-03-14 15:27 #41
novix parašė:
Lezayn, padėk man tave suprasti, nes tas skuduras varo mane iš proto. :D Pažiūrėk į šitą fotkę:

Ar tau tos, kairiosios, suknelės spalvos yra tokios kaip dviejuose viršutiniuose skrituliukuose ir, kai žiūri į bendrą suknelės vaizdą, tau tos spalvos kažkaip reaguoja viena su kita, pasikeičia, įgauną kitokį atspalvį, o suknelė atrodo mėlyna ir juoda??? :D Ar ta mėlyna ir juoda atrodo kitaip nei realybėje? Ar juoda yra blanki ar pilka, o mėlyna yra šviesesnė? :D

Nusiramink :D Pateikiu pavyzdį kaip matau suknelę aš. Stengiausi kuo vaizdingiau, gal suprasi :D
Redaguota 2015-03-14 15:29
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti