🕐 2015-03-16 19:54
Bus daug vpn ar kokiu ten regionu, visi tuomet pereidinės tenai, ir galės pirkti žaidimus pigiai, tuomet valvei biznio nebus...
Tu kaip elitine prostitute, reklamuojanti viska ka jai ikisa uzdirbi daugiau nei 2k+++ cia jau 100%ReklamuojuLaikiux parašė:
Amhh susiraskit normalius darbus ir bus geri atlyginimai, nenorekit dirbdami valytoju darbus gaut po 2k euru +++ nepatinka emigruokit nieks nelaiko. Lietuva ne ta salis kuri vertina juoda darba.
Tu kaip elitine prostitute, reklamuojanti viska ka jai ikisa uzdirbi daugiau nei 2k+++ cia jau 100%[/quote]RockSalt parašė:
[quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
Amhh susiraskit normalius darbus ir bus geri atlyginimai, nenorekit dirbdami valytoju darbus gaut po 2k euru +++ nepatinka emigruokit nieks nelaiko. Lietuva ne ta salis kuri vertina juoda darba.
LaurynasVP parašė:
Visiems braškininkams, būsimiems alyvuogininkams ir asmenims, kurie labai nusivylę mūsų valdžia - sudėjau įspėjimus.
Noriu priminti, kad keičiant politiką pagal Gintaxo įs., surenkami 2 žodiniai, o po to - visi eina tikri į profilį, taip, kad jeigu tema apie ratus, nekalbėkite apie batus..
------- END OF OFF-TOPIC----
SomeGuy parašė:
Aš jau mieliau brangesnius žaidimus turėsiu, bet be regiono bloko :D
FeelingHigh parašė:
[quote]SomeGuy parašė:
Aš jau mieliau brangesnius žaidimus turėsiu, bet be regiono bloko :D
NoScope parašė:
Ne volvo kalta, o musu debiliska valdzia su tokiais atlyginimais ir kainom tai kzn...
EDIT: Tema apie ratus, kalba apie batus.. Off-topic, įspėjimas (2/2 žodinis, kiti eis į profilį, kaip medaliai). Nepatinka atlyginimai ? Į Angliją braškių skint. by LaurynasVP
EDIT: Skundas del "per dideliu kainu" sitam regione -> parasau kad jie su tuo nesusije ir kad valdzia kalta plius minus del to o ne jie -> kaip tai nesusije su tema? Nukrypimas gal 10% ir yra bet skirtumas irgi 10-90..... manau aisku kas ka nusveria, bet daryk kaip nori, man seip vienodai sviecia :D by NoScope
Lezayn parašė:
[quote]NoScope parašė:
Ne volvo kalta, o musu debiliska valdzia su tokiais atlyginimais ir kainom tai kzn...
EDIT: Tema apie ratus, kalba apie batus.. Off-topic, įspėjimas (2/2 žodinis, kiti eis į profilį, kaip medaliai). Nepatinka atlyginimai ? Į Angliją braškių skint. by LaurynasVP
EDIT: Skundas del "per dideliu kainu" sitam regione -> parasau kad jie su tuo nesusije ir kad valdzia kalta plius minus del to o ne jie -> kaip tai nesusije su tema? Nukrypimas gal 10% ir yra bet skirtumas irgi 10-90..... manau aisku kas ka nusveria, bet daryk kaip nori, man seip vienodai sviecia :D by NoScope