📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
TURISTAI - EPISODE 01
8 žinutės · 2,301 peržiūros
🕐 2015-03-21 13:26 #1
https://www.youtube.com/watch?v=49l6aKgv3Zc

Jei nors kiek patiko, spausk like ir prenumeruok kanalą :]
Tai mano pirmas tokio pobūdžio video, jei reikšit kritiką būtų geriau, kad pasakytumet esames klaidas, kad jos nesikartotu kitame epizode, ir tuo pačiu pats stengsiuosi tobulėti.
🕐 2015-03-21 13:52 #2
Kaip supratau, vienas igarsinini visa reikala? Geriau kelis zmones pasimk dar del igarsinimo.
Veikeju lupos nelabai juda kai kalba, wut?
Dainos parinktos man asmeniskai visiskai netiko/nepatiko (ne visos, kai kurios)
Editinti reiktu labiau kai kuriose vietose, nes nelabai kaip atrodo, ypac jei baigiasi scena ir juodas ekranas ~1-2 sekundes
🕐 2015-03-21 14:07 #3
Neblogai.Jei PC turi galios tai pagerink žaidimo apšvietimą.
🕐 2015-03-21 14:08 #4
NoScope parašė:
Kaip supratau, vienas igarsinini visa reikala? Geriau kelis zmones pasimk dar del igarsinimo.
Editinti reiktu labiau kai kuriose vietose, nes nelabai kaip atrodo, ypac jei baigiasi scena ir juodas ekranas ~1-2 sekundes

Kol kas neturiu tam komandos, kad būtų keli įgarsintojai, veikėju lūpos nejuda, ir nemanau, kad įmanomą padaryti, kad judėti, jei tik tai bus įmanomą būtinai tai padarysiu, dėl dainų tai manau kiekvienam skirtingai, dėl editinimo taip padariau kelias klaidas, dėl to kad nesuderinau garso ir vaizdo laiko. Kitam video pasistengsiu ištaisyti būsimas klaidas.
🕐 2015-03-21 14:18 #5
Man dainos patiko, Vid. taip pat.
🕐 2015-03-21 14:18 #6
Ninze17 parašė:
[quote]NoScope parašė:

Kol kas neturiu tam komandos, kad būtų keli įgarsintojai, veikėju lūpos nejuda, ir nemanau, kad įmanomą padaryti, kad judėti, jei tik tai bus įmanomą būtinai tai padarysiu, dėl dainų tai manau kiekvienam skirtingai, dėl editinimo taip padariau kelias klaidas, dėl to kad nesuderinau garso ir vaizdo laiko. Kitam video pasistengsiu ištaisyti būsimas klaidas.[/quote]

Lupas tikrai imanoma padaryt kad judetu - https://www.youtube.com/watch?v=htPu4bCspcs

Seip sekmes
🕐 2015-03-21 14:19 #7
Patiko. Kurk toliau :) O čia jūs viską per multiplayer darot? Jeigu reikia, galiu prisidėti :)
🕐 2015-03-21 14:35 #8
Vaflioras parašė:
Patiko. Kurk toliau :) O čia jūs viską per multiplayer darot? Jeigu reikia, galiu prisidėti :)

Ne čia viskas singleplayer. :) Ačiū NoScope, bandysiu išsiaiškinti, kaip tai padaryti.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti