🕐 2015-03-25 21:19
Gal kam pinigų paskolint, man kaip tik mašinos reiktų dabar?
Susidomėją į PM.
Susidomėją į PM.
BaconStrip parašė:
[quote]Royality parašė:
[quote]Ryuk parašė:
Duodu 100%, kad tokiu klausimu pagalbos šiame forume nesulauksi.. Iš viso nežinau forumo, kuriame gautum pagalbom tokia tema...
Royality parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]Royality parašė:
[quote]Ryuk parašė:
Duodu 100%, kad tokiu klausimu pagalbos šiame forume nesulauksi.. Iš viso nežinau forumo, kuriame gautum pagalbom tokia tema...
Royality parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]Royality parašė:
[quote]Ryuk parašė:
Royality parašė:
tiesiog čia net ir vagyste nepavadinsi. ;) neisilaužiau į kiemą niekur ir pati dvirati galima sakyti 'mano pinigai' Gerai aš supratau, gi reikią kaip nors pafreepostinti. ;) :D
Royality parašė:
tiesiog čia net ir vagyste nepavadinsi. ;) neisilaužiau į kiemą niekur ir pati dvirati galima sakyti 'mano pinigai' Gerai aš supratau, gi reikią kaip nors pafreepostinti. ;) :D
BaconStrip parašė:
[quote]Royality parašė:
BaconStrip parašė:
[quote]Royality parašė:
Zhorik parašė:
Nu durnas tai nu nachren :D butum sumelaves geriau ,kad ale pametei rakta nuo spynos ir vsio :D pizdiec :D
Royality parašė:
[quote]Zhorik parašė:
Nu durnas tai nu nachren :D butum sumelaves geriau ,kad ale pametei rakta nuo spynos ir vsio :D pizdiec :D