📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Spinu atrakinimas!
64 žinutės · 16,871 peržiūros
🕐 2015-03-25 21:19 #16
Gal kam pinigų paskolint, man kaip tik mašinos reiktų dabar?
Susidomėją į PM.
🕐 2015-03-25 21:20 #17
BaconStrip parašė:
[quote]Royality parašė:
[quote]Ryuk parašė:
Duodu 100%, kad tokiu klausimu pagalbos šiame forume nesulauksi.. Iš viso nežinau forumo, kuriame gautum pagalbom tokia tema...

yra žmoniu kurie nesikabineja ir padeda, tik aišku nešitam forume, čia gi visi 'pro žaidejai susirenka' kitaip tariant geimeriai.
(nerd) <-- kažkas panašaus.[/quote]
Nors vagiu tarp musu nera. Sekmes su "ramia sazine".[/quote]

OI oi... Eikite į lauką bent išeikit ar dar kanors (rofl)
tiesiog keista tiek daug geručiu vienam forume? tikekimes ne gejučiu? (rofl)
🕐 2015-03-25 21:22 #18
Royality parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]Royality parašė:
[quote]Ryuk parašė:
Duodu 100%, kad tokiu klausimu pagalbos šiame forume nesulauksi.. Iš viso nežinau forumo, kuriame gautum pagalbom tokia tema...

yra žmoniu kurie nesikabineja ir padeda, tik aišku nešitam forume, čia gi visi 'pro žaidejai susirenka' kitaip tariant geimeriai.

tiesiog keista tiek daug geručiu vienam forume? tikekimes ne gejučiu? (rofl)[/quote]

Deja, bet ne visi kas čia lankosi ateina vien dėl žaidimų ir apskritai juos žaidžia. Čia ateina žmonės kuriems reikia pagalbos dėl sporto, mokslo ir kitų problemų. Na, aišku, retkarčiais ateina ir vagių.
🕐 2015-03-25 21:23 #19
Royality parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]Royality parašė:
[quote]Ryuk parašė:

tiesiog keista tiek daug geručiu vienam forume? tikekimes ne gejučiu? (rofl)[/quote]
Tiesa sakant, esam visi kazka ne ta padare, del ko teko gailetis. Esu padares ir as. Tik tuo nesididziuoju. Tuo dauguma is cia esanciu ir skiriaasi nuo taves. Neverta su tavim uzsiimineti.
🕐 2015-03-25 21:23 #20
Pasakė, kad dvirati pavogė, pasakė jam atgal, kad čia nieks nepadės. Tas toliau įrodinėja, kad čia ta vagystė nėra svarbu. Man toks jausmas, kad čia ne tiek mus kiek save įtikint bandai.
🕐 2015-03-25 21:24 #21
tiesiog čia net ir vagyste nepavadinsi. ;) neisilaužiau į kiemą niekur ir pati dvirati galima sakyti 'mano pinigai' Gerai aš supratau, gi reikią kaip nors pafreepostinti. ;) :D
🕐 2015-03-25 21:25 #22
Royality parašė:
tiesiog čia net ir vagyste nepavadinsi. ;) neisilaužiau į kiemą niekur ir pati dvirati galima sakyti 'mano pinigai' Gerai aš supratau, gi reikią kaip nors pafreepostinti. ;) :D

Geriau butum ne dvirati pavoges, o zodyna Lietuviu kalbos is knygyno..
🕐 2015-03-25 21:26 #23
ir kas idomiai, jūs net neisitikine ar čia tikrai buvo vogtai ar čia tik prikolas buvo. :D Bet anyway kad nesakytumete kad aš čia mazinuosi rašykite toliau, o aš ramiai paklausysiu. :) Ir dar, kiek daug skaitančiu mano tema, o komentuoja tiepatis :D matosi gaidžiuku užjausti toliau tarnaukite jūsų mylimai 'POLICIJAI'
🕐 2015-03-25 21:26 #24
Nu durnas tai nu nachren :D butum sumelaves geriau ,kad ale pametei rakta nuo spynos ir vsio :D pizdiec :D
🕐 2015-03-25 21:27 #25
pabandyk su pjukliuku metalo kuria puse nupjaut ir vsio cia, tokia spyna is rusu laiku tai ka zinau :DD
🕐 2015-03-25 21:27 #26
Royality parašė:

Pavogė dviratį, "tiesiog čia net ir vagyste nepavadinsi" :D kk
🕐 2015-03-25 21:27 #27
BaconStrip parašė:
[quote]Royality parašė:

Geriau butum ne dvirati pavoges, o zodyna Lietuviu kalbos is knygyno..[/quote]

Na na butum tu nelietuvis, ir dar žinantis netik viena kalba (1) - Lietuviu, o daugiau tada pažiurečiau kaip tu rašytum ir dar kai jau ilgai gyveni uk. reikia džiaugtis jog nerašau kaip dauguma pro gaimeriu iš čia 'ce'
🕐 2015-03-25 21:28 #28
BaconStrip parašė:
[quote]Royality parašė:

Geriau butum ne dvirati pavoges, o zodyna Lietuviu kalbos is knygyno..[/quote]

http://www.lkz.lt/
http://www.rasyba.lt/
🕐 2015-03-25 21:28 #29
Zhorik parašė:
Nu durnas tai nu nachren :D butum sumelaves geriau ,kad ale pametei rakta nuo spynos ir vsio :D pizdiec :D

Ai kam čia meluoti, geriau tiesa pasakyti? nemižnius kaip dauguma esančiu iš čia.
🕐 2015-03-25 21:30 #30
Royality parašė:
[quote]Zhorik parašė:

Ai kam čia meluoti, geriau tiesa pasakyti? nemižnius kaip dauguma esančiu iš čia.[/quote]
nuo kada vagis šūstras? :DD
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti