📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ieškau chebros palošti BF3
17 žinutės · 3,690 peržiūros
🕐 2015-04-11 19:36 #1
Ieškau chebros, kas norėtų pažaisti BF3 MP arba Co-Op, jei ką sudominau, štai mano profilis: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/WeWantHalfLife3/
🕐 2015-04-11 19:53 #2
tai kad lošt nemoki, ką ten veikt su tuo kuris miršta visada? :D
Redaguota 2015-04-11 20:07
🕐 2015-04-11 20:21 #3
EXTENZZO parašė:

Retai lošiu tą MP, ir apskritai, hackerių pilna, nespeji išlysti iš spawno jau miręs.
🕐 2015-04-11 20:25 #4
Vaflioras parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:

Retai lošiu tą MP, ir apskritai, hackerių pilna, nespeji išlysti iš spawno jau miręs.[/quote]
1) kaltint hackerius yra prastas atmazas.
2) jeigu kažkas hackina, išeini iš servo ir vsio.
🕐 2015-04-11 20:53 #5
Dauguma priešų publice buki kaip medis, išlenda iš kampo žaidėjas ir žiuri y kitą žaidėją, kol pastarasis susivokia kad ten priešas.
Redaguota 2015-04-11 20:56
🕐 2015-04-11 21:22 #6
Ep0n parašė:
Dauguma priešų publice buki kaip medis, išlenda iš kampo žaidėjas ir žiuri y kitą žaidėją, kol pastarasis susivokia kad ten priešas.

Na, taip man nėra buvę, tačiau mane labai nervuoja kai kurios uždaros patalpos, kur daug žmonių susigrudžia ir priešininkai mėto granatas ir neįmanoma pašaudyti.
🕐 2015-04-11 21:27 #7
Metro mažiau žaisk, eik noshahr canals TDM ar bazaara conquest, ypač patariu žaist 32 žaideju moda, nes 64 sunku arba neimanoma normaliai lošt, o jei skila geresni nori pasižiek pradžioj kokio LevelCapGaming, JackFrags,xFactorGaming ir t.t. pro tips filmukus.
Redaguota 2015-04-11 21:29
🕐 2015-04-11 23:47 #8
Dėl hacker'iu tai manau tu neteisus. Jų yra labai mažai, retenybė bent jau man su jais susitikti. Pagal status žiūriu, kad nesi labai geras žaidėjas (bet ir ne blogiausias, no offense), todėl tau atrodo, kad serveriuose daug hacker'iu. Ir šiaip nėra labai malonu žaisti, kai squad mate'ai miršta kas 2-3 min. ar šūdmaliauja serve. Žaisk daugaiu mp Conquest large ar TDM, pasitreniruok aim'ą, strategijas, learn'ink mapus ir t.t. Tiesiog patariu :)
🕐 2015-04-12 08:11 #9
KTooTa parašė:
Dėl hacker'iu tai manau tu neteisus. Jų yra labai mažai, retenybė bent jau man su jais susitikti. Pagal status žiūriu, kad nesi labai geras žaidėjas (bet ir ne blogiausias, no offense), todėl tau atrodo, kad serveriuose daug hacker'iu. Ir šiaip nėra labai malonu žaisti, kai squad mate'ai miršta kas 2-3 min. ar šūdmaliauja serve. Žaisk daugaiu mp Conquest large ar TDM, pasitreniruok aim'ą, strategijas, learn'ink mapus ir t.t. Tiesiog patariu :)

Dažniausiai žaidžiu TDM Noshair Canals, Conquest ar Conquest Large neapsimoka, nes ten mažai taškų gauni ir visi žaidėjai išsilakstę po visą mapą, tai dažniausiai nužudydavau ~5 žaidėjus Conqueste.
🕐 2015-04-12 09:53 #10
reikia tiesiog zinoti conquest mepa ir surinksi tiek pat tasku kiek TDM
pvz pravalant ten visus sniperius ant kokio kalno uzsidirbi daug tasku
🕐 2015-04-12 10:01 #11
Manau, tema yra apie co-op, o mes čia šnekam apie CL...
🕐 2015-04-12 10:04 #12
Tai kam ieškai CHEBROS, jeigu reikia tik vieno žmogaus ? Ir šiaip temoje pats esi parašęs, kad ieškai coop'ui ir MP, todėl visi mes šnekam į temą :)
🕐 2015-04-12 10:12 #13
KTooTa parašė:

;DDDDDDDDDDDDDD geras žaidėjas, tai ka pasakysi apie mano status legenda? Žmonės su 8 kdr, 30 % yra ir tai dideli tryhardai apie tokius kalbant status esi žaliuku žaliausias žaidėjas kuriam reikia labai daug ko išmokti norint buti geru žaidėju http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/YOAKiii_v2/stats/414748902/pc/

P.S. štai ką vadinu geru žaidėju http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Shmi_thefirst/stats/905491642/pc/
Redaguota 2015-04-12 10:20
🕐 2015-04-12 10:20 #14
Ep0n parašė:
[quote]KTooTa parašė:

;DDDDDDDDDDDDDD geras žaidėjas, tai ka pasakysi apie mano status legenda? Žmonės su 8 kdr, 30 % yra ir tai dideli tryhardai apie tokius kalbant status esi žaliuku žaliausias žaidėjas kuriam reikia labai daug ko išmokti norint buti geru žaidėju http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/YOAKiii_v2/stats/414748902/pc/[/quote] Sveikinu, pasigyrei :) Visų pirma, tai kur tu matei, kad rašyčiau, jog esu geras žaidėjas ? Neskaitau savęs profu, bet ir ne žaliu :) Ir realiai tai žaidžiu ne dėl kdr ar accuracy procento, kaip "kaikurie" čia žaidžia (supratai namioką), o for fun, todėl manęs nelabai jaudina ką tu čia parašei :)
Redaguota 2015-04-12 10:24
🕐 2015-04-12 10:22 #15
KTooTa parašė:
[quote]Ep0n parašė:
[quote]KTooTa parašė:

;DDDDDDDDDDDDDD geras žaidėjas, tai ka pasakysi apie mano status legenda? Žmonės su 8 kdr, 30 % yra ir tai dideli tryhardai apie tokius kalbant status esi žaliuku žaliausias žaidėjas kuriam reikia labai daug ko išmokti norint buti geru žaidėju http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/YOAKiii_v2/stats/414748902/pc/[/quote] Sveikinu, pasigyrei :) Visų pirma, tai kur tu matei, kad rašyčiau, jog esu geras žaidėjas ? Neskaitau savęs profu, bet ir ne žaliu :) Ir realiai tai žaidžiu ne dėl kdr ar accuracy procento, kaip "kaikurie" čia žaidžia (supratai namioką), o for fun, todėl manęs nelabai jaudina ką tu čia parašei :)[/quote]\

:DDD ne apie tave kalbejau, o apie Vaflioro status ir kaip tu sakiai kad jis geras žaidejas.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti