🕐 2015-04-12 10:26
Ep0n parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]Ep0n parašė:
[quote]KTooTa parašė:
Dėl hacker'iu tai manau tu neteisus. Jų yra labai mažai, retenybė bent jau man su jais susitikti. Pagal status žiūriu, kad nesi labai geras žaidėjas (bet ir ne blogiausias, no offense), todėl tau atrodo, kad serveriuose daug hacker'iu. Ir šiaip nėra labai malonu žaisti, kai squad mate'ai miršta kas 2-3 min. ar šūdmaliauja serve. Žaisk daugaiu mp Conquest large ar TDM, pasitreniruok aim'ą, strategijas, learn'ink mapus ir t.t. Tiesiog patariu :)
;DDDDDDDDDDDDDD geras žaidėjas, tai ka pasakysi apie mano status legenda? Žmonės su 8 kdr, 30 % yra ir tai dideli tryhardai apie tokius kalbant status esi žaliuku žaliausias žaidėjas kuriam reikia labai daug ko išmokti norint buti geru žaidėju http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/YOAKiii_v2/stats/414748902/pc/[/quote] Sveikinu, pasigyrei :) Visų pirma, tai kur tu matei, kad rašyčiau, jog esu geras žaidėjas ? Neskaitau savęs profu, bet ir ne žaliu :) Ir realiai tai žaidžiu ne dėl kdr ar accuracy procento, kaip "kaikurie" čia žaidžia (supratai namioką), o for fun, todėl manęs nelabai jaudina ką tu čia parašei :)[/quote]\
:DDD ne apie tave kalbejau, o apie Vaflioro status ir kaip tu sakiai kad jis geras žaidejas.[/quote] Na tada my bad... Perskaityk iš naujo :) Nerašiau, kad jis geras žaidėjas, tiesiog nenorėjau jo įžeisti ar panašiai, nes veliau nenoriu jokių vaikų zyzimų man į PM'ą.