Idomus. Vytenis nenori Vietcong multiplayer, sulost?:D
oi as ji istrynes esu - zaidziau visus metus aiskus pasmane max download speed 60 yra bet per pora dienu parsiustu ( dabar nesisiusiu bet neuzilga gal gausiu neta tai tikrai noreciau pazaist )
tortas gal ir durnai klausiu bet gal nenoretum kanors multiplayer pazaisti ? :D (aiskus jei nesu per zemo lygio tau :d
As dabar losiu tokius nerimtus zaidimus.Angry Birds,World of Goo,Super Meat Boy,nezinau,kazkodel uzsinesiau ant tokiu,ir dar kai ner ka veikt CSS arba PROTOTYPE,bet ji jau isejau,laukiu antos dalies.
seip as pastebejau tema stebi zmones bet nedalivauje nekenciu slapuku :D
xerxus tai neko tokio kad losi keistenybes - isskyrus prototype :D
Na as irgi nesenai losiau "Super Meat Boy" ir MOH,dabar losiu "Angry Birds" nezinau kodel,bet esu kolaks "uzwaziawes" ant tokiu game :D
Losiu dar NFS HP,CS ir kaip ir wiskas siuo metu. :)
ar taip man cia su intiku blogai ( buvau parases jau atsakyma ) tai suktas klausimas nu seip nezinojau koki deti ta pavadinima buciau parases gal kas megta senus zaidimus kaip mario , nebutu zmoniu .....
kaip suprantu cia beveik tris klausimai
1.SUKTAS KLAUSIMAS
2. tavo kompiuteris galingas ?
3.ir tavo klausi kokius zaidimus zaidziate
ai , nesupratai arba kaska cia pats primaliau ( as kai pasiziurejau viskas normal atrodo ( tema suktas klausimas butinai uzeiciau , jusu kompiuteris galingas spausciau ne ir ... toliau temos pradze perskaitau is pasiziesiu kaip galiu pa chatinti su zmonem :D
Sita tema aktuali, tad nutariau prikelti. Pats siuo metu nieko nezaidziu, galvoju ka atsirinkti.
Redaguota 2011-05-11 17:07
Na aš žaidžiu CS. Kompiuteris yra labai silpnas ir net nežinau ką žaisti. Manau bandysiu Medal of Honor AA
As dabar empire total war ir amnesia :)
Pas mane tai kompas is galingesiu:D tai losu cod warfare 2 ir cod 5 dar battlefeild PLAY4FREE