🕐 2015-04-16 19:39
Machinery parašė:
[quote]Qiux parašė:
Čia kas gazdinimas? Na kol torrent yra tol ir siusiu o kaip bus tai laikas parodys bet dabar kol yra torrent tai ir siusiu o kai lygina mašinu vagima nuo žaidimų atsisiuntima tai man juoką kelia tave iš kart pagautų juk baudžiamoji atsakomybė o čia tas piratavimas lietuvoje nieks nieko negaudo arba aš negirdėjau kad gaudytų o mašina pavogus jau iš kart būtu ieškomas tas žmogus, kalbi lyg pats niekad nebūtum atsisiuntes jokio žaidimo, filmo ar muzikos... čia reik gerą darbą turėti ar net turtingam būti, norit viską išpirkti.. pinigai reikalingi kitiems dalykams skolos,mokesčiai už valgį ir kita o čia sureikšmina dėl žaidimų siuntimosi ir kvaila lyginti kaip kitoj šalį, kitose šalyse žmogus daugiau uždirba ir gali leist nei čia lietuvoje
Būtent, kad nebaudžia.Jei už piratavimą baustų kaip už mašinos ar kokio kitko vagystę, greit pasibaigtų "kam pirk jei yra nemokamai" dainelė.
Prie ko čia turtas, gi niekas neverčia pirkti kiekvieno žaidimo už pilną kainą.Pinigai skirti leist juos kaip nori, o ne "suaugsiujų" dalykams ir jokioms pramogoms.
O tu į kiną eini ar geriau nemokamai prie 1m tv pasėdėt?[/quote]
Aš tai mielu noriu nusipirkčiau tik neturiu pinigų o kai neturi ką belieka daryti siustis... ir kiną neeinu gerus 10 metų nuo 2005 viską žiūriu intike ir neketinu eiti kai galiu namuose žiūrėti