📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Online zaidimai
42 žinutės · 24,490 peržiūros
🕐 2011-08-23 10:26 #31
Havok parašė:
[quote]The parašė:
[quote]edgaras1998 parašė:
o the kodel man reikia pasirinkti miesta? pasirenku spaudu ok. neleidzia. padek prasau

Pasirenki miestą kuriame pradėsi savo karjerą.

Beje, šiandien visai netyčia užėjau į pinigenai.lt ir supratau kad tai super žaidimas![/quote]

Ta kur per Lietuvos Televizija reklamuoja? Bandziau viena ryta isgirdes reklama uzsiregistruot ant bajerio, bet nespejau, nes reikejo eit i sule... :D[/quote]
Rimtai ? Man ir tas pats buvo :D
🕐 2011-08-30 20:28 #32
Tankionline.com geras taip vadinas men atrodo:D
🕐 2011-08-31 16:00 #33
runescape,AQW,DF,AQ,travian
🕐 2012-01-16 18:36 #34
www.minecraft.lt:D
Redaguota 2012-01-16 18:36
🕐 2012-01-16 18:42 #35
sherwood dongeon visai nk (cool)
🕐 2012-01-16 20:20 #36
Assassin parašė:
gal kasnors losat Ikariam?:D

Aš lošiu :D geras...

Betoi kai lošiau 100k tašku turejau, o dbr epsilione lošiu 11k turiu
🕐 2012-01-16 20:21 #37
The parašė:
o the kodel man reikia pasirinkti miesta? pasirenku spaudu ok. neleidzia. padek prasau

Beje, šiandien visai netyčia užėjau į pinigenai.lt ir supratau kad tai super žaidimas![/quote]

Kiek tau metu ? :D
🕐 2012-01-16 20:37 #38
gintaraz09 parašė:
[quote]The parašė:

Kiek tau metu ? :D[/quote]
Nu žaidimas tai tikrai vaikiškas, nes norint susikurti account'ą sako: jei kasnors nesigauna, pasikviesk tėvelius :D Bet šiaip tai gan užkabinantis. :) Kas man daros, jau visai suvaikėjau...
Redaguota 2012-01-16 20:37
🕐 2012-01-16 21:57 #39
manes pinigenai.lt netraukia nei kiek XD dead island perejau visa na dawai *isjungia gameris.lt ir eina lost saints row the third* :DD
🕐 2012-02-20 14:02 #40
mybrute.com , minecraft.net
🕐 2012-02-20 15:00 #41
www.thecrims.lt
🕐 2012-03-16 04:04 #42
Gera diena :)
Norėčiau pasiūlyti šį naršyklinį žaidimą, kuris pasaulyje tampa vis populiaresnis. Trumpai apie jį:

erepublik - visiškai nemokamas virtualios valstybės politikos, ekonomikos, karo simuliatorius.
Pagrindiniai žaidimo elementai yra politika, ekonomika, žurnalistika ir karyba. Čia jūs galite įsteigti įmonę ir užsiimti verslu, turėti savo laikraštį, dalyvauti politinėje veikloje, tapti kariu, balsuoti prezidento/kongreso/partijos pirmininko rinkimuose ir t.t. Galimybių riba šiame žaidime priklauso tik nuo jūsų fantazijos.
Skirtingai nuo daugelio kitų naršyklinių žaidimų, erepublik nereikalauja daug laiko: užtenka 5-10 min. per dieną (pirmomis dienomis). Tačiau nereiškia, kad šis žaidimas yra labai paprastas ar kad jame nėra daug galimybių. Pradžioje žaidimas gali pasirodyti kiek monotoniškas ir nuobodus: Padirbi, pavalgai, pasitreniruoji ir viskas. Tačiau tai tik pradžia. Vėliau žaidėjas gali rinktis, ar jis nori dirbti ekonomikos srityje, rašyti laikraštį, o gal suktis politikoje, dirbti seime, vyriausybėje arba prisijungti prie karinių pajėgų ir kovoti už eLietuvą ir sajungininkus. Tačiau, jeigu jums žaidimas šiek tiek pabodo ir jūs norite nuo jo atsikvėpti, jūs galite ir toliau per dieną žaisti vos ~10 minučių, kad palaikytumėt būtiniausius jūsų eLietuvos piliečio rodiklius – padirbtumėt, gautumėt pinigų, pasitreniruotumėt.

Pasaulyje šis žaidimas kasdien tampa populiaresnis, tačiau Lietuvoje vis neužsikabina dėl mažo informatyvumo. Tikiuosi, kad prisijungsite prie mūsų smagaus kolektyvo ir padėsite nors virtualiai Lietuvai tapti vieną didžiausių pasaulyje :)
http://www.erepublik.com/en/referrer/justazix
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti