🕐 2015-04-28 12:38
Koks Jūsų CS: GO Rank?
Redaguota 2015-05-08 11:04
degkua parašė:
[quote]Makaroni parašė:
labai jau dideli reikalavimai. koks skirtumas tas valandu skaicius, nelabai ka reiskia.
Extreamas parašė:
Ehh pričiom čia tas mg3?
degkua parašė:
[quote]Makaroni parašė:
turiu omeny global elite turi 500h tai tipo lievas? nesuprantu tavo logikos.
Voras parašė:
prakeikti cs go nolaiferiai... Nieko daugiau ir neveikia kaip tik ta savo cs losia... Ir dar drysta sakyt cia ane sportas ;DDD Man tai net nepanasu i sporta nes is jo negauni nei raumenu nei vapse nieko.
Geriau nebūtum parašęs šitos nesamonės :) Logikos tavo kalboje 0 ir rašai, kaip neišprususi senelė. Žmonės čia savo rank'us rodo ir tai nereiškia, kad jie, tuo pačiu ir aš, nesame nolifer'iai, kokiais tu čia mus vadini. Nebandyk atspėti kitų žmonių veiklos, nes teigdamas tokius "faktus" debiliškai atrodai, todėl geriau patylėk ir pasimokyk gramatikos :)Voras parašė:
prakeikti cs go nolaiferiai... Nieko daugiau ir neveikia kaip tik ta savo cs losia... Ir dar drysta sakyt cia ane sportas ;DDD Man tai net nepanasu i sporta nes is jo negauni nei raumenu nei vapse nieko.
Voras parašė:
deivis parašė:
[quote]Voras parašė: