📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Koks Tavo CS: GO Rank?
42 žinutės · 13,100 peržiūros
🕐 2015-05-18 15:55 #31
EXTENZZO parašė:
[quote]egkan parašė:
Turiu Steam Acc su Gold Nova II ar III. Patinka pasmurfint Ir pasėdėt su 47:7 rezultatu. CS: GO linksmas geimas ir ta Rank sistema :D

patinka ir girtis, kaipmat.[/quote]

*Da-Bum-Tsss*

o mano tai Silver 1 ligtai.. senai bezaidziau...
🕐 2015-05-18 15:59 #32
egkan parašė:
Turiu Steam Acc su Gold Nova II ar III. Patinka pasmurfint Ir pasėdėt su 47:7 rezultatu. CS: GO linksmas geimas ir ta Rank sistema :D

toki kaip tu uz ir taip silpnos sistemos lauzyma baninciau visam. Ir gali cia neteikt kad ,,padedi'' naujokams ismokt zaist ir t.t
🕐 2015-05-18 16:07 #33
EXTENZZO parašė:
[quote]egkan parašė:

patinka ir girtis, kaipmat.[/quote]

Narciziškumas pačiame gražume.

*BA-DUM-TSSS*
🕐 2015-05-20 15:10 #34
Turiu du Acc:

1- Global Elite 3.700 valandų
2- Gold Nova III - 270 valandų su kuriuo smurfinu :D

Niekada negausiu aš jokio ban. O jei norit, galim persimest, aš komandą turiu. Į PM numeskit man savo Steam aš pakviesiu :D

Man taip patinka smurfint tas Gol Novas :D Sedi su 46:9 ir grasina jie tau Reportais kvailais :D :D Labai linksmas geimas.
🕐 2015-05-20 15:17 #35
egkan parašė:
Turiu du Acc:

Niekada negausiu aš jokio ban. O jei norit, galim persimest, aš komandą turiu. Į PM numeskit man savo Steam aš pakviesiu :D

Man taip patinka smurfint tas Gol Novas :D Sedi su 46:9 ir grasina jie tau Reportais kvailais :D :D Labai linksmas geimas.

susikurei smurf'ą nes jau nebegali pažaist prieš elite'us? ggwp
🕐 2015-05-20 15:21 #36
egkan parašė:
man patinka girtis nes mano kotas yra labai trumpas ir aš kietas tik žaidime.
🕐 2015-05-20 17:45 #37
egkan parašė:
Turiu du Acc:

Apsispręsk, ar tu Supreme Master, ar tu Global Elite...
🕐 2015-05-20 17:47 #38
EXTENZZO parašė:
[quote]egkan parašė:
man patinka girtis nes mano kotas yra labai trumpas ir aš kietas tik žaidime.
[/quote]

Stipriai čia.
🕐 2015-05-22 13:14 #39
Čia kaip supergames.lt - visi kieti iki kol nera realaus bendravimo :D

Buvo konkursas, reikėjo padaryti video su savo veidu ir pasakyti "Gameris .lt - tavo žaidimų rojus !" ir apsišiko visi "kietekai" :D
🕐 2015-05-22 14:15 #40
egkan parašė:

Buvo konkursas, reikėjo padaryti video su savo veidu ir pasakyti "Gameris .lt - tavo žaidimų rojus !" ir apsišiko visi "kietekai" :D

Tai jei toks kietas esi , tai * parodyk ta savo * veida , atsirado ,,kietakas" mat.
🕐 2015-05-22 14:31 #41
egkan parašė:

manai per realų bendravimą tau niekas nesakytų, kad tu mėgsti girtis? :D p.s, tavo veido irgi nematėm, tad užsičiaupk.
labai jau įsitikinęs dėl to bendravimo, bet pats bazarint sugebi tik už ekrano. apgailėtinas esi, pamiršk šitą forumą, kol visi iš tavęs dar nesijuokia.
Redaguota 2015-05-22 14:36
🕐 2015-05-22 14:48 #42
EXTENZZO parašė:
[quote]egkan parašė:

manai per realų bendravimą tau niekas nesakytų, kad tu mėgsti girtis? :D p.s, tavo veido irgi nematėm, tad užsičiaupk.
labai jau įsitikinęs dėl to bendravimo, bet pats bazarint sugebi tik už ekrano. apgailėtinas esi, pamiršk šitą forumą, kol visi iš tavęs dar nesijuokia.[/quote]

Jau juokinga darosi , nes tas "kadras" turi prisikūręs gerą krūvą acc ir naršo per proxy arba VPN.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti