Sveiki,
Rašykite čia jūsų padarytus kvailiausius dalykus ir įspūdingiausias nesėkmes žaidimuose ir ne tik juose.
40lt ant RS outfit kuris po poros dienų nusibodo.
Krūvelė niekam tikusių žaidimų dykai gautų ir įdėtų į Steam library.
Kai prieš eilę metų leidau pinigus žaidimams, kurių praėjus porai dienų nežaisdavau, arba atsibosdavo.
Redaguota 2015-04-29 18:49
300 eurų ant CS:GO cases ir raktų , o visi skin'ai vien mėlyni.
Nesveikai feed'inau Singed ir Garen'ą bot lane varinėdamas per džiungles viso matcho metu.
Redaguota 2015-04-29 18:54
Isleidau +- ~60 euru ant riot poins + steam wallet random zaidimu, kai galejau GTA V nusipirkti... lel bet nesigailiu kazkodel...
Failas didziausias turbut kad niekad nepereinu zaidimu iki galo, ar bent labai retai... Tingisi/atsibosta
Dar pamiršau paminėti, jog atidaviau random žmogui savo trading card'us.
50lt uz rusiska cod bo
30lt uz gta iv GFWL koda
Hahaha. Pirkau žaidimą, kurio nežaidžiu... Bet tai čia po.xui! Akcija buvo :D
300 lt uz iPod4 kuris po menesio suluzo. bent 50 lt uz mygtuka ir ekrana dave.
Aš perviena samp real life serveri atidaviau mašinas vertas labai daug kur dauguma žaideju tik apie tokes pasvajoti gali uz cs go cd key. Tai nei masinu ri nei cs go cd key :D
Redaguota 2015-04-29 19:50
dar viena prisiminiau, kazkoks buvo samp servas, tipo buvo draudziama restart daryt kai gaudo policija, man uzsicrashino zaidimas kai mentai surakino ir kai grizau gavau bana, paskui uz 5 lt unban sms dariau, bet isleidau 10 lt nes maniau kad nepavyko, neislaukiau kol atsius zinute tai dvigubai daugiau sumokejau :D paskui neilgai zaidziau ten
Tai jaučiu mano būtu išleidau pora šimtu euru ant cs go raktų ir parėmiau daug naujų streamer'ių per twitch po to daviau po keletą raktų keliasdešimt gerų draugų ir dar gal 15-20 raktų atidaviau žaisdamas match'us cs go kas buvo pirmi *kiekvienos komandos geriausiems* P.S raktai visi gauti buvo ne už tikrus pinigus *neleidau grynūjių* viskas buvo gauta vien iš tf2 tradu
Man tai kai Extreamas "dalino" arma 2 oa kodus kurie ištikro buvo nulaužti, ir aš gavau global ban'ą, ir to nežinodamas nusipirkau arma 2 complete collection. Bent jau buvo akcija...