Man tai fail'ai nuo senų laikų.. :D
Per Mafijos Karus kreditų pirkau, kodėl neprisimenu.. :D
Ai va, dar čia neseniai buvo, atsidariau Market'ą steamo ir reikėjo laukt 30d. kol atsirakins, maniau, kad shop'e irgi tas pats.. Tai pamėginau ir netyčia Goat Simulator nusipirkau... :D Bet kažkaip px, nesigailiu :D
Karta be galo senai, buvo mane apgavęs žmogus ant 5lt sask pap, bet po to iš jos atsieemiau gal 5kigubai ir nuo to laiko, kai mane apgavo tapau be galo atsargus ir tokiuose reikaluose numatydavau kelis ėjimus jau į priekį, tokių kažkaip žiaurių fail'u kažkaip ir nedariau daugiau. Nes visus vip'us, mod'us, riot-pointus pirkdavau ne iš savo kišenės, perdavinėjau mc legalus, būdamas admin'as geram mc serve įvairius itemus.
aš dar papasakosiu kaip draugui buvo. Vienu žodžiu jo vienas "draugas" buvo mc serveryje pasivadinęs Lietuva. Ir jis mano draugui (klasiokui) parašė "Atsiūsk tokiu ir tokiu numeriu tekstą tokį ir tokį ir parašyk Lietuva, ir gausi serverio hostą už 1lt. Tada mano draugas paklausė kam reikia "Lietuva" rašyt, jis atsakė kad čia šalį pasirinkt. Ir Draugas nusiuntė sms, O tas kitas gavo daiktų tam serveryje už 5lt.