Cucumber parašė:
[quote]Aimandas parašė:
[quote]Cucumber parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]Slite parašė:
[quote]Qiux parašė:
Geri patarimai :D
Dar vienas - važiuok be šalmo.[/quote]
Ir stabzdziu. Praskrisk kokia autostrada ant +/- 200km/h.[/quote]
Ir dar kita kelio puse.[/quote] Ir dar atsistojes vairuok :D[/quote]
Ir nežiūrėdamas.
P.S. Warning! Įspėjimai detected![/quote] Jaučiu dabar nuvarė šita bandyt:D
Redaguota 2015-05-08 12:49
Norečiau, kad mano pirmoji masina butu audi arba bmw(cool)
Aš tai norėčiau vairuoti ir kai gausiu teises vairuosiu man labiausiai patinkančios Wosvagen pasat kokiu 2008 metų( aišku geriau butu naujesne) arba Audi a4 2010 :) Ir dar atpiks tos mašinos ,ne stas teises galėsiu laikiti po 4 metų :(
Redaguota 2015-05-08 19:49
as busiu paprastas.. be svajoniu.. as planuoju pirma automobili kitais metais kai gausiu teises nusipirkti WV Golf iki 2000 metu. nes jos pigiausios ten yra iki tu metu.. nesvajoju apie jokias Toyota, BMW.. arba audi silke arba bulka..
va kaip tik as laikau ateinanti 5dieni vairavimo egza.. planuoju imt paprasta arba opel vectra dyzeliuka. arba audi a4 tdi ir viskas... niekam pradzioje nereik sustros ir gera trauka turincios masinos. :)
Suzuki GSX-R 1000RR arba Yamaha R1. Gal ir kiek ne į temą, bet su motociklu man yra didesnis malonumas važiuoti, nei su mašina :D O iš mašinų, tai gal kokį golfuką 4-tą pasiimsiu pradžiai, kai teises turėsiu, o veliau jau ten kaip susiklostys.
Realus variantas mano pirmai mašinai.
Volkswagen Passat b5 2000m. 1.9 TDI 96kW
Arba
Volkswagen Passat b5 2002-2004 1.9 TDI or 1.8 Turbo su 125kW ir 2.5 4motion su 142kW
Brangios nėra iki 2,5k eu gali tikrai padorią pasiimt. O ką jūs čia šnekat, kad imsiu skyline ar charger nusileiskit ant žemės nes daug jos jūm mieloji chebra apšikt reiks.
FrontView parašė:
Realus variantas mano pirmai mašinai.
Volkswagen Passat b5 2000m. 1.9 TDI 96kW
Arba
Volkswagen Passat b5 2002-2004 1.9 TDI or 1.8 Turbo su 125kW ir 2.5 4motion su 142kW
Brangios nėra iki 2,5k eu gali tikrai padorią pasiimt. O ką jūs čia šnekat, kad imsiu skyline ar charger nusileiskit ant žemės nes daug jos jūm mieloji chebra apšikt reiks.
sakai kad cia skyline ar charger pasaulio stebuklas kad nupirkt neina ?:D asmeniskai neiimciau nei to nei to bet bunant 18 gali prasisukt ir pasiimt tuos savo skyline ne aukso puoda kainuoja :)
Redaguota 2015-05-09 06:44
Norit geros mašinos tereikėjo laimėti eurojackpot didyjį prizą :D Gal būtų išėjus kokia už 90mln eurų. :D
Redaguota 2015-05-09 06:58