Sveiki. Man reikia patarimo: su kokiu instrumentu muzikos nelabai sunku ismoksti groti, nes puse metu lankau giatra nu n.x galvoju nieks nesigauna.
Patarkit koki instrumenta isbandyti?
siaip gitara ir yra gana lengva... bet jaigu nesiseka trikampi isbandyk tikrai nesudetinga..
Pabandyk balalaiką - 3 stygos , vienu pirštu laikai stygas , kitu - braukioji viską. Labai tinka girtiems baliams ir muštynėms.
Toyota Hilux parašė:
[quote]RavenLTU parašė:
[quote]heLy parašė:
siaip gitara ir yra gana lengva... bet jaigu nesiseka trikampi isbandyk tikrai nesudetinga..
Stumi blm :D autoriui- pabandyk pianina, kitus klavisinius. Akordeona ar armonika gali jeigu megsti tokio tipo. Gali kokius puciamuosius.[/quote]
Kazin sunku su saksafonu?[/quote]
Sunku , nes reik namie gerų sienų ir pakančių ausų , nes nevisi pakelia saksofono garsą , o pačiam geros klausos ir stiprių plaučių.
Redaguota 2015-05-11 21:36
Na aš grojau su Tūba bet čia reikia achuienų plaučių na o mano patarimas būtų saksofonas/trimitas na gali ir būgnais mokintis na aš išvien mokausi beatbox'o kas gerai kad nereikia jokių instrumentų pirkti t.t
Toyota Hilux parašė:
[quote]Makaroni parašė:
Lūpinė armonikėlė
Jo sitas geras :D
Kas zinot smuiku sunku ismokti groti?[/quote]
Su smuiku dar sunkiau , nei su gitarike. Žodžiu imi lūpinę armonikėlę arba balalaiką ir neknisi čia proto.
Redaguota 2015-05-12 16:31
nebandyk smuiko jei nelankai muzikos mokyklos, o ypac jei pats mokinsies. Su saksofonu tas pats. Pabandyk pianina arba trimita