🕐 2015-05-15 13:16
BaconStrip parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Dublikotas parašė:
Laptopo CPU yra ilituoti i motinine, o tai reiskia, kad turetum senaja islituoti, o ilitavus nauja nezinia ar veiks. Kaip Machinery sake, visas procesas atseis daugiau, nei laptopas naujas. Dar jeigu neveiks, tai beliks tik plaukus rautis. Is esmes laptopo CPU nera keiciami. Nori naujo CPU - perki nauja laptopa.
Mano nelituotas cpu dar taip nemačiau tik gpu būna ;D[/quote]
Atsiusk tuomet foto motinines. Nori pasakyt, kad tavo CPU isideda taip pat, kaip ir stacionariam?[/quote]
naujesnio modelio isideda i socketa, uzsidengia guma ar papildomu kazkokiu sluoksniu ir uzsispaudzia hardu dazniausiai[/quote]
O ta guma nuo karsto nesilydo? Nuo hardo siokia tokia siluma juk irgi eina. Kazkaip nelabai norisi tiket tokiu dalyku.[/quote]
ta guma ziauriai plona, zinoma jauciasi kad isyla bet nekaista nes patepta kazkuo ji, turbut termo pasta ar koks kitas briedas. Bent jau pas mane taip yra ir dar galima sakyt prie pat hardo ausinimas tai gana gerai vedina.[/quote]
Pirma karta girdziu toki dalyka. Bet galbut ir imanomas toks dalykas.[/quote]
Na cpu tikrai keiciasi nes pats ne viena esu keites laptopuose bet nepatarciau galingesnio negu buve det, geriau panasiu parametru det