📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Biologija 9kl
18 žinutės · 3,988 peržiūros
🕐 2015-05-19 21:43 #1
Sveiki, reikia atsakymu vad. 256psl kartojimo uzduociu. Vadovelis ''Zmogaus biologija ir sveikata'' kazkaip atsilyginsiu, parasyktie pas ka yra suirasyti ats., ar esate padare.
🕐 2015-05-19 22:19 #2
Manau visi atsakymai toje pacioje knygoje :) Tereikia paskaityti
Redaguota 2015-05-19 22:19
🕐 2015-05-19 22:42 #3
Laiko neturiu skaityneti..
🕐 2015-05-19 22:46 #4
auga parašė:
Laiko neturiu skaityneti..

tai neturesi laiko atsakyt, mokytoja netures laiko tau parasyt gera pazymi, neturesi laiko pasigerint vidurki ir t.t
* as pats devintokas ir ta biologija nera sunki, viskas visada surasyta knygoje, trumpuose straipsniuose, dar dazniausiai savokos iskiriamos paryskintais zodziais tai dar lengviau surast..
🕐 2015-05-19 22:52 #5
Taigi viskas vietoj, knyga ir yra tam, kad galėtum atsakyt. Aš irgi 9-tokas ir man išeina 8 iš biologijos, nors tik pratybas nusirašau ir viskas.
🕐 2015-05-19 23:11 #6
Foxonas Akmenius parašė:
Taigi viskas vietoj, knyga ir yra tam, kad galėtum atsakyt. Aš irgi 9-tokas ir man išeina 8 iš biologijos, nors tik pratybas nusirašau ir viskas.

Mum tai ner pratymu is bio irgi iseina 8.. Bet yra lb daug nd tai neturiu laiko daryti..
🕐 2015-05-20 11:16 #7
auga parašė:
[quote]Foxonas Akmenius parašė:

Mum tai ner pratymu is bio irgi iseina 8.. Bet yra lb daug nd tai neturiu laiko daryti..[/quote]
Nu tada čia jau tavo problemos, kad neturi laiko.
🕐 2015-05-20 12:59 #8
bandyk spargalka.lt gal ten bus
🕐 2015-05-20 13:52 #9
Pats negali padaryt?
🕐 2015-05-20 14:48 #10
auga parašė:

Mum tai ner pratymu is bio irgi iseina 8.. Bet yra lb daug nd tai neturiu laiko daryti..[/quote]

:D tu rimtai cia? Ir pasakyk ka jau tiek veiki, kad neturi 5 min, perskaityti 1 sakynio. Man tos biologijos nd uztrunka nei 5 min (be pratybu) tiesiog reikia susirasti sakyni teisinga pagal ta klausima ir viskas. Ir idomu kaip tu rasysi egza ar sakysi kad laiko neturi tai kam cia rasyti ? :D
🕐 2015-05-20 15:48 #11
qazxcv parašė:
[quote]auga parašė:

:D tu rimtai cia? Ir pasakyk ka jau tiek veiki, kad neturi 5 min, perskaityti 1 sakynio. Man tos biologijos nd uztrunka nei 5 min (be pratybu) tiesiog reikia susirasti sakyni teisinga pagal ta klausima ir viskas. Ir idomu kaip tu rasysi egza ar sakysi kad laiko neturi tai kam cia rasyti ? :D[/quote]

Namu darbu uzkrauta dachuj*, o cia jau reikia 1h jei reiktu 5min padaryciau.. O n* man ta egza reiks rasyt? Nesirinksiu 11-12 jos..
🕐 2015-05-20 15:59 #12
ikelk puslapi turesiu laiko padesiu :)
🕐 2015-05-20 16:02 #13
auga parašė:
[quote]qazxcv parašė:
[quote]auga parašė:

:D tu rimtai cia? Ir pasakyk ka jau tiek veiki, kad neturi 5 min, perskaityti 1 sakynio. Man tos biologijos nd uztrunka nei 5 min (be pratybu) tiesiog reikia susirasti sakyni teisinga pagal ta klausima ir viskas. Ir idomu kaip tu rasysi egza ar sakysi kad laiko neturi tai kam cia rasyti ? :D[/quote]

Namu darbu uzkrauta dachuj*, o cia jau reikia 1h jei reiktu 5min padaryciau.. O n* man ta egza reiks rasyt? Nesirinksiu 11-12 jos..[/quote]

Sėdėt bent 1h prie namų darbų yra normalu , nebent esi vienas tų dundukų norinčių visko iš karto.
Ir deja , bet 11-12kl. turėsi pasirinkti bent vieną iš gamtos mokslų.
Redaguota 2015-05-20 16:04
🕐 2015-05-20 20:54 #14
Voras parašė:
[quote]Wololo parašė:
[quote]auga parašė:
[quote]qazxcv parašė:
[quote]auga parašė:

Namu darbu uzkrauta dachuj*, o cia jau reikia 1h jei reiktu 5min padaryciau.. O n* man ta egza reiks rasyt? Nesirinksiu 11-12 jos..[/quote]

Sėdėt bent 1h prie namų darbų yra normalu , nebent esi vienas tų dundukų norinčių visko iš karto.
Ir deja , bet 11-12kl. turėsi pasirinkti bent vieną iš gamtos mokslų.[/quote]
Visai ne, jugi dar galima rinktis integruota gamtos mokslu kursa. Ten berods nereikia jokiu egzu rasyt.[/quote]

Renkiesi tarp Biologijos, Chemijos ir Fizikos. Jei yra noras gali imti ir visus, bet vienas yra privalomas
🕐 2015-05-20 22:16 #15
ReklamuojuLaikiux parašė:
ikelk puslapi turesiu laiko padesiu :)

http://imgur.com/a/HPhYE
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti