koki man windows 7 rasyti kad maziau lagintu zaidimai ir filmavimas. nu pvz kaip fraps. 36bit ar 64bit?
Redaguota 2011-01-17 15:58
Sakyk kiek ram jeigu 4 tai 36bit jeigu daugiau negu 4 tai 64 tada isnaudos visa pajeguma. Jeigu lygiai 4 tai jimk 36bit
va tas blogai kad 2gb ram. tai koki patartumete?
Imk 32 bitų versiją. Iš 64 bit versijos spartos praktiškai jokios tik daugiau nesuderinamumų būna.
Bučiau as irgi tapati sakes :D
as taipat rinkausi w7, bet yra tokia beda kad man nepaleidzia disko kai restartinu pc. kam beda.?
gal kas galit patart windows 7 tokiam pc 4gb ramu 3.00ghz.? jei reik daugiau info rasykit surasysiu.
Redaguota 2011-01-17 22:25
ko jus kvarsinat galvas su tais w7? :D imkit xp ir nebus problemu
turejaup man nepatinka jie kazakip senoviskai atrodo. :D
man tj irgi jie kazkaip nepatiko...bet db pas mus mokykloj visur surase win7,tai teks pratintis :D
Pas manes mokykloi wisi kompai Win Xp ;(
Pas mus sulej visur W7 Ultimate (cool)
O seip mano kompe W7 bet desiu XP nes mana kompas silpnas ;( Seip jei kompas nebutu bobiskas tai 100% imciau W7 (cool)
Redaguota 2011-02-03 21:02
man w7 labai nepatiko, man xp best. O cia apie sule, nu mano vidurine mokykla biedna bet nx gavo 30 nauju kompu. 30 monitoriu, 10 spuazdintuvo, klaveturu,peliu,kolonkiu. Vien vieno pc su monitorium kaina apie 4 tukstancius. NX sulej tokiu kompu, nors ir tie buvo geri 2gb ram, intel celeron 2.5ghz vido card 256mb, o sitie 4 branduoliu, 4 gb ram, vaizduskes 1gb ir da 2tb HDD, ir da visokiu pribambasu. Tai bent sule biedna , skyre naujus pc o sienos baigia isgriut :D
imciau ant savo pc win7 bet jis bisky per silpnas tai isirasiau winxp .
tuoj bus windows 8 :D vo tada tai bus