📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
[Spoiler Alert] GoT 5 sezonas
18 žinutės · 4,242 peržiūros
🕐 2015-06-17 22:07 #1
Sveiki. Neseniai peržiūrėjau GoT 5 sezoną, labai patiko. Tik pats galas 10 serijos mane sukrėtė ir dabar mirštu iš smalsumo ir noriu sužinot ar Džonas Snow kažkada vėl atsiras seriale ar ne. Taigi kas skaitėte visas knygas prašau pasakyti ar kaip bus su tuo Snow. Niekas kitas nesvarbu tik noriu sužinoti kas jam atsitiks. Iš anksto ačiū.
P.S Komentarai, kad spoilinu ar pnš. neįdomu. Pavadinime parašyta, kad gali būti spoilerių taigi galėjot čia net nežiūrėt.
🕐 2015-06-17 22:09 #2
knygos skiriasi visiskai nuo tv serialo todel sakyti kanors beprasmiska
pvz kaip stanis numire tai vapsie knygoje jis dar gyvas
🕐 2015-06-17 22:14 #3
stannis pilnai neparodė kad mirė, bet žinant brienne ištikimybę - turbūt negyvas;
sansa ir theon berods į sniegą tiesiog nušoko, turbūt gerai baigsis;
pas nights watch gana tinkamu laiku sugrįžo melisandre, kuri, kaip ir thoros, turbūt galėtų prikelti jon snow, bet thoros savą prikėlė nors tas draugas skaitėsi kaip ir šviesos dievo sekėjas, tj dėl to nžn. bet bl tikrai norisi kad prikeltų.
kad tik kas nors užmuštų olly ir alliserį *.

įdomu kaip the mountain atrodys ir ką cersei veiks.

10 MĖNESIŲ *.
Redaguota 2015-06-17 22:17
🕐 2015-06-17 22:19 #4
Qiux parašė:
Nežiūriu. ir nežinau

bet tai rimtai, nx rašai? baik * post countą didint.
🕐 2015-06-17 22:21 #5
EXTENZZO parašė:
[quote]Qiux parašė:
Nežiūriu. ir nežinau

bet tai rimtai, nx rašai? baik * post countą didint.[/quote]

ik tu žinai kur...
🕐 2015-06-17 22:25 #6
EXTENZZO parašė:
stannis pilnai neparodė kad mirė, bet žinant brienne ištikimybę - turbūt negyvas;
pas nights watch gana tinkamu laiku sugrįžo melisandre, kuri, kaip ir thoros, turbūt galėtų prikelti jon snow, bet thoros savą prikėlė nors tas draugas skaitėsi kaip ir šviesos dievo sekėjas, tj dėl to nžn. bet bl tikrai norisi kad prikeltų.

10 MĖNESIŲ *.

Johnas yra targarianas todėl kai jį bandys sudegint jis negalės mirti ir kažkaip milisandra jį prikels. Pagal mane
🕐 2015-06-17 22:30 #7
yEz parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:

10 MĖNESIŲ *.

Johnas yra targarianas todėl kai jį bandys sudegint jis negalės mirti ir kažkaip milisandra jį prikels. Pagal mane[/quote]
čia tik viena iš versijų kieno jis yra, nepatvirtinta kad jis turi targaryen kraujo. bet tikiuos geriausio.

qiux - nx tu man aiškini kažką velnias kai tau akinių reikia ir išviso esi nepričiom? * toliau savo serenadas šaukykloj skelk, verk kaip tau dėmesio niekas neduoda. dink iš temos, nereikalingas esi.
Redaguota 2015-06-17 22:33
🕐 2015-06-17 22:37 #8
EXTENZZO parašė:
[quote]yEz parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:

10 MĖNESIŲ *.

Johnas yra targarianas todėl kai jį bandys sudegint jis negalės mirti ir kažkaip milisandra jį prikels. Pagal mane[/quote]
čia tik viena iš versijų kieno jis yra, nepatvirtinta kad jis turi targaryen kraujo. bet tikiuos geriausio.

qiux - nx tu man aiškini kažką velnias kai tau akinių reikia ir išviso esi nepričiom? * toliau savo serenadas šaukykloj skelk, verk kaip tau dėmesio niekas neduoda. dink iš temos, nereikalingas esi.[/quote]

Čia yra teorija visų skaitytoju, viena populiariausiu. Nes pvz Nedas niekados nebutų išdavęs savo žmonos, ir jis kažką prižadėjęs savo seseriai. Jo sesuo turėjo romana su mad king man rodos. Iš jų meilės gimė Džonas, kaip sakė nedas man rodos jis nėra jo vaikas, bet jis yra starkas. Krč nemoku paaiškint. reikės visus sezonus peržiūrėt ir gal knygas perskaityt :D
🕐 2015-06-17 22:40 #9
jon snow yra ned'o bastard'as kaip sako, t.y vaikas gimęs ne santuokoj [nu kitaip sakant užstatė belekokiai bobai], tj jis turi starkų [ned'o] ir kažkieno kito kraujo, bet įdomu ko.
🕐 2015-06-17 22:45 #10
EXTENZZO parašė:
jon snow yra ned'o bastard'as kaip sako, t.y vaikas gimęs ne santuokoj [nu kitaip sakant užstatė belekokiai bobai], tj jis turi starkų [ned'o] ir kažkieno kito kraujo, bet įdomu ko.

Jis ne jo bastardas pamatysi, o lijanos ir reigaro sunus :) praeik pro got forumus bet ten spoileriu labai daug bus
🕐 2015-06-17 22:48 #11
yEz parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:

Jis ne jo bastardas pamatysi, o lijanos ir reigaro sunus :) praeik pro got forumus bet ten spoileriu labai daug bus[/quote]
knygas tingiu skaityti, jau geriau dalauksiu ir sužinosiu :D
🕐 2015-06-18 09:02 #12
bastardas? kas cia per zodis? :D
🕐 2015-06-18 11:03 #13
Makaroni parašė:

Žmonės visai nupušo ir vietoj žodžio benkartas , netyčiukas ar nesantuokinis vaikas tiesiog rašo "bastard" , kas reiškia nesantuokinį vaiką. Taip pat šis žodis dar reiškia visai ką kitą (šunsnukį , bjaurybę , nedorėlį).

P.S.Labiausiai norėjosi Cersei mirties , o ne Jon Snow , bet ir tai suėjo labai smagiai. Dar visai laukiu kada Daenerys surinks 10 badges ir galės trenitruot savo drakoną ir kada Tyrion vėl padarys ką nors linksmo.
Redaguota 2015-06-18 11:50
🕐 2015-06-18 11:59 #14
Makaroni parašė:

išverčiau savo poste, ankstesniuose sezonuose tai minimas daug kartų, bet kuo toliau tuo mažiau.
Redaguota 2015-06-18 11:59
🕐 2015-06-18 15:58 #15
DONATELLO parašė:
Sveiki. Neseniai peržiūrėjau GoT 5 sezoną, labai patiko. Tik pats galas 10 serijos mane sukrėtė ir dabar mirštu iš smalsumo ir noriu sužinot ar Džonas Snow kažkada vėl atsiras seriale ar ne. Taigi kas skaitėte visas knygas prašau pasakyti ar kaip bus su tuo Snow. Niekas kitas nesvarbu tik noriu sužinoti kas jam atsitiks. Iš anksto ačiū.
P.S Komentarai, kad spoilinu ar pnš. neįdomu. Pavadinime parašyta, kad gali būti spoilerių taigi galėjot čia net nežiūrėt.
When i see Azor Ahai all i see is snow - melisandre , John snow a man, a wolf ,an a man again. - melisandre
Edit- + Snow'as susnapzda ghost zodi pries mirty (ghost yra snow'o dire wolf'as manrods)
Redaguota 2015-06-18 16:00
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti