based1G parašė:
[quote]Wololo parašė:
Machinery - taip , pakaks kaišiot maikes , reiktų ir ko nors rimtesnio , o 114Hz monitorius pats tas.
[quote]MoDiZzZ parašė:
[quote]based1G parašė:
[quote]Machinery parašė:
Vietoje marškinėlių su klaviatūra galėjo 144hz gsync monitorių įdėt.
[quote]TomasytosLTU parašė:
Pro gaming ... Koks čia dar profesionalus žaidimas? Jau tie žaidimai yra perdėti į pro pro pro ...
Tai CS nėra competetive žaidimas?[/quote]
competitive, bet tikrai ne didžiausias. skill cap.[/quote]
Tas CS:GO aplenkė LOL ir Dota :)[/quote]
Neįsižeisk , bet palyginimas tikrai ne koks. Sakyt , kad CS:GO aplenkė DotA 2 ir LoL yra tas pats , kas tikėt mūsų didžiojo lyderio Kim Jung Uno žodžiais , jog Šiaurės Korėja įveiks Ameriką ir Rusiją.[/quote]
reikia nekreipti dėmesio, žmogus nežino apie ką šneką..[/quote]
Taip, nes aš atsilupės, nes tu based negerbi kitų žmonių nuomonės. Beje tu galvoji kiek laiko L.O.L gyvuoja ir CS:GO ? Kol nepadarė didžiausio atnaujinimo su skinais ir other * jis nebuvo dar toks populiaurus bet po skin atnaujinimo jis pakylo aukštyn, mano dauguma pažįstamu iš LOL greitai perėjo į CS:GO ir kažkaip keista kaip vyksta patys didžiausi CS:GO turnyrai tai kažkaip man įdomu kodėl LOL yra antroje vietoje ? Statoma yra labiau ant CS:GO žaidimo turnyrų nei ant dotos ir LOL. Ir beje keista kad csgolounge ant cs:GO statymu pradėjo net naudot ir dotos botus, įdomu kodėl ? Gal ne dėl to kad jau jų CS:GO botai užimti ?