Esu jau senai užrezervavęs windows 10. Yra ta icona apačioj bet jau nuo vakar niekas nevyksta. Gal žinot kas gali būti?
Paziurek jau kiek temu prikurta yra apacioj. Negi taip sunku forume pasieskoti informacijos? Media Creation Tool parsisiusk.
bent viena kart neverk. nenori neatsakyk i tema. verksniu dar cia atsirado. bet dq
Nematau, kad čia kažkas verktų...
gudas cia jau tikriai nusisnekejo baigiam verkimo tema nes man tapati beda yr :D gal kas rmt zinot ziurejau gogle bet taip pavirsutiniskai.
gudas963 parašė:
bent viena kart neverk. nenori neatsakyk i tema. verksniu dar cia atsirado. bet dq
Bent viena karta? Kalbi taip, kad mane pazinotum nuo lop.sio. Kaip matau ponulis, pats visai nesenai uzsiregistraves, tad tavo argumentas, kad "nors viena karta" nustociau verkt yra vertas tiek pat, kiek Vietnamo Dongas. Nei tu manes pazysti, nei tu man aiskink. Buk dekingesnis, kad kas nors tau padeda. Know your rule, and shut your mouth.
Redaguota 2015-07-30 17:00
Turiu ir as problemele. Parsisiunciau is oficialaus psl. isirasiau i usb ir kai jau noriu rasyti man pastringa pacioje pradzioje ( su win logotipu ). Ar tie windowsai netinka ar kas cia yra jiems? Rasiau Pro N
Redaguota 2015-07-30 16:07