Assassin's Creed: Unity Character Customizations man vienas bruozas del ko man ziauriai patinka Unity serija tai del to, kad gali padaryti savo kostiuma koki tu nori, bet reikia vykdyti misijas, kad atrakinti kai kurias rubu dalis, bei ginklus. . Tas pas ir su ginklais ko nemaciau per senesnias serijas tai Guillotine Gun'ai ir Phantom Blade.
Far Cry 3 Skill Sistema
Tokios dalis kaip 1,2 Far Cry seriju man nelabai patiko, nes buvo trukumu. 3 Dalyje atsirado idomumas rinkti skill point'us, kad atrakinti skill'us kurie padaro zaidima dar idomesni kaip vienas is skillu - Take Down, Take Down Drag ir t.t (Ir pamirsau pamyneti, kad pagrazina Jason'o kairiaja ranka ^.^).
Assassin's Creed II Ieskojimas Keistu akmenu del Juodojo Kostiumo.
Kai dar nebandziau kitu daliu Assassin's Creed seriju, tokiu su geresniu grafikom ir daugiau galimybiu kaip keisti savo rubus, vairuoti savo laiva ir t.t man nebuvo pazystamas dalykas keisti Assassin'o rubus, o tai buvo mano nuomone zaidimo trukumas, kai suzinojau, kad galima atrakinti ta juodaji ruba, mane tai numotyvavo ir padare zaidima zymiai idomesni ieskoti tu akmenu kurie yra paslepti kazkokiu assassin'u kapynese.