Sveiki. Jau liko tik 3 savaites ir rugsejo 1 - moji kokios nuotaikos? Laukiat?
Kelintokai busit?
Redaguota 2015-08-09 21:27
Kažkaip laukiu, nauja mokykla, nauji iššūkai :D Beto, namuos labai nobodu, tai laukiu, aišku, praeis 1 savaitė ir sakysiu "* kada tos atostogos" :D
Mane tai psichiškai veikė ta vasarą, man žiema prie širdies yra nors žiema dažnai sergu bet visvien, tai man ko greičiau tik baigtusi....
Redaguota 2015-08-09 21:30
baigiau šūle,tai nelabai bijau tos šūlės,kai pirmas aukštas vien mergų malonu ir bus gyvent bendrabuty.
Kazkaip kai tik tinginiauji, neisidarbinęs vasarai tai kazkaip pabodo. Plius kaip dabar tos karštos dienos tai karščių nepernešu. Prie širdies žiema ir ruduo. Plius egzaminai dar laukia :D, kaip tik turėčiau nelaukt rugsėjo 1sios :D, bet kažkaip ir laukiu ir nelaukiu..
Man jau uz savaites :/ Eisiu i 2 klase (Lietuvoj skaitytusi 12). Dar kazkaip nenoriu eiti, nes si vasara laaaaaabai lieva buvo, prie pc vos ne visa vasara.. :(
px kazkaip, vasara kaip savaite kokia praejo, tai kas tie mokslo metai - koks menesis ir viskas baigta, ne nepajusi...
Nelaukiu, nauja mokykla...
Būsiu III-okas
Puses vasaros nebuvo :( 11 busiu
Nors vasara buvo pusė velnio , bet mokyklos nepasiilgau , nes teks pėdint į 12 klasę ir kuo greičiau apsispręst dėl studijų (nes tėvai nuo liepos vidurio jau kankina dėl jų).
vapse px. look at the bright side - 3 weeks left! busiu 11-okas, tai chill pill :D
Man vieninteliam 3 savaites iki MGS5?
Man kažkaip neberūpi ta rugsėjo 1. :D
irgi px, reikia gi eiti. svarbu chebra bus.