📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA scammeris
22 žinutės · 5,509 peržiūros
🕐 2015-10-07 09:07 #16
ne nu jus vapse buki gi gaus pinigus ir duos jus visi kvailiai esate *te negyvai vsio nebeeisiu i sita lopi site

beto jis man skoligas buvo tu *te

atejau cia galvodamas gal cia bus normalus zmones kurie reportina scammerius o ne *tus kurie per buki bent tai padaryti. geriau eiti i koki reddit kur normalus zmones o ne stori noliferiai

atejau cia galvodamas gal cia bus normalus zmones kurie reportina scammerius o ne *tus kurie per buki bent tai padaryti. geriau eiti i koki reddit kur normalus zmones o ne stori noliferiai
Redaguota 2015-10-07 09:24
🕐 2015-10-07 09:39 #17
Daryl_Dixon parašė:
Pats Jis Scemeris PAziurek I Fotkias Trade Ir Pamatisi Kaip Skiriasi Jo avataras :D
tai ka negaliu pasikeisti avataro nes tai buvo pries kokias 2 savaites o tik vakar mane ismete is draugu lope tu
🕐 2015-10-07 10:31 #18
pikas61 parašė:
ne nu jus vapse buki gi gaus pinigus ir duos jus visi kvailiai esate *te negyvai vsio nebeeisiu i sita lopi site

a tu durns vapsie? tu i save paziurek ble nenolaiferis atsirado matai visazinis.Ps Reportinau tave haha :D
Redaguota 2015-10-07 10:33
🕐 2015-10-07 10:35 #19
lol spek kam px ?
🕐 2015-10-07 10:37 #20
pikas61 parašė:
sveiki , prašau reportinti šitą scammeri http://steamcommunity.com/profiles/76561198153042122
veliau ikelsiu i steamrep apie scamma reportinkit kas gali ačiū.

Zinau as ji pora kartu treidinomes pazistami,galiu pasakiti tik viena reik dariti viska atsakingai nes jis vienas is zmoniu jei neziuresi ir padarisi klaida pasiims sau,ka galiu pasakiti pats kaltas,nereportinsiu as jo tavo problema reik ziureti ka darai.
🕐 2015-10-07 16:55 #21
pikas61 parašė:

Norejai report? Pareportinsim tave. Prasom.
🕐 2015-10-07 17:06 #22
pikas61 parašė:
[quote]Daryl_Dixon parašė:
Pats Jis Scemeris PAziurek I Fotkias Trade Ir Pamatisi Kaip Skiriasi Jo avataras :D
tai ka negaliu pasikeisti avataro nes tai buvo pries kokias 2 savaites o tik vakar mane ismete is draugu lope tu[/quote]

* Bi.bi Latras žertva
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti