Šis dalykas yra naudingas, jeigu:
1. nori gauti Booster Pack
2. arba turimų kortų kaina nuo 0.07€
3. arba, jeigu nori pasikelti Steam lygį.
Vieną kartą bandžiau- užtrukau apie savaitę- laiko švaistymas ir elektros sąnaudų eikvojimas, manau tai buvo. Naudos nelb turėjau. ;D
Jeigu kas nors bandysit su 100 žaidimų, tai praneškit man, nes pas mane maždaug tiek ir yra: apie 100 su kortom laukiančių drop, smalsu per kiek laiko dabartinės versijos tokį kiekį žaidimų išdropina :D
Tai tiesiog kai ka nors losi, ar seip prie pc sedi, palieki ijungta ir viskas, po kiek laiko isdropins tas kortas visas. Man seip 12 cardu per viena diena (vakar) sudropino
Aš naudosiu senesnę portable versiją, kuri man puikiai ir greitai veikdavo.
Parašykit savo nuomones, kas naudos naują versiją, dėkui!
gal galetum atsiust iskurt siustis ta sena versija nes sita taj gan letai veikia
Jooo, veikia tai tikrai letai, per 3h gavau tris korteles...
74 Steam kortos per nakty- toks senos idle master versijos greitis. Man reiks turbūt 4 naktų, išdropint visus žaidimus :D Dar paliksiu ant dienos, ir pažiūrėsiu, kiek per parą kortų iškrenta :D
Draugai prigasdino:D, kad už šitą galima gaut permanent ban ant steam. Ar tai tiesa? :D
TheImprezaWRX parašė:
Draugai prigasdino:D, kad už šitą galima gaut permanent ban ant steam. Ar tai tiesa? :D
Permanently Ban ant ko?? Nesuprantu, ant ko Jūs tuos ban'us norit gaut? :D
Tai saugus dalykas - saugiai naudojant. 70% visų Steam vartotojų naudoja arba SAM arba Idle Master
Redaguota 2015-11-03 11:30
Aš nzn :D tiesiog taip sakė tai galvoju paklausiu :D
TheImprezaWRX parašė:
Aš nežinau, kaip veikia idle master instaliuota versija. Aš niekada nerizikuočiau. Man patinka portable tipo programos, arba kaip SAM, tiesiog išsiarchievuoji ir pasileidi- jokių instaliacijų, ir jokių programos pėdsakų registre. Jeigu instaliuosi į Steam folderį, VAC tikrai gausi ;D
Redaguota 2015-11-03 15:03
deivis88 parašė:
[quote]TheImprezaWRX parašė:
Aš nežinau, kaip veikia idle master instaliuota versija. Aš niekada nerizikuočiau. Man patinka portable tipo programos, arba kaip SAM, tiesiog išsiarchievuoji ir pasileidi- jokių instaliacijų, ir jokių programos pėdsakų registre. Jeigu instaliuosi į Steam folderį, VAC tikrai gausi ;D[/quote]
nu i steam folderi tai aisku kad ne instaliavau :D ziuresim kas bus vistiek ar taip ar taip jau per velu :D jau gavau visas korteles ir istryniau programa tai ziuresiu :D
bet jeigu kaip sakai tai saugus dalykas tai cj nieko nebus :D
Redaguota 2015-11-03 17:00
Bet kaip suprantu visu kortu vistiek negausiu tarkim iš 6 tik 3 o pati badge gausiu? 100XP
Redaguota 2016-06-13 10:50
a2 parašė:
[quote]Qiux parašė:
Bet kaip suprantu visu kortu vistiek negausiu tarkim iš 6 tik 3 o pati badge gausiu? 100XP
negausi badge, turėsi nusipirkt likusias kortas, kai bus 6/6 galėsi craftint ir gausi xp[/quote]
Blem, taip ir žinojau kad netaip supratau būtų per gerai :D
o aš kažkaip įsivaizdavau kad tos programos dėka gauni badge ir tuos 100 XP
Redaguota 2016-06-13 12:18