📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
MeistroVaflio žaidimų kampelis
1 žinutės · 1,294 peržiūros
🕐 2015-11-26 19:34 #1
Na, taigi ir aš papasakosiu savo istorija
Pirmąjį žaidimą kompiuteriu sužaidžiau prieš 10 metu kai buvau pirmokas. Tokio amžiaus kompiuteriu naudotis dar beveik nemokėjau . Taigi viena diena pamačiau kaip mano klasiokas pasijunges mokyklos bibliotekoje idomu, spalvinga žaidimuką. Ir kadangi jis buvo mano draugas užleido man kompiuteri ir parodė kaip žaisti. Jausmas buvo puikus :D kompiuterinis žaidimas tikrai pakerėjo. Kaskur po savaites man padavonojo seną kompiuterį su windows 95 ar dar senesni jei gerai pamenu. Ir jame buvo ikeltas saskiu žaidimas ir kažkoks kur reikėdavo šaudyti burbuliukus :D Kitais metais pakeičiau mokyklą ir gyvenamąją vietą, persikėliau gyventi į miesteli. Ir 3 metus kompiuterio neturėjau. Jaučiausi vargšas prieš kitus vaikus, kurie turi kompiuteri.Bet laimei jį atnešė Kalėdų senelis. Tai buvo geriausia dovana ! Kompiuteris tais laikais tikrai buvo žvėris :D bet kadangi apie jį nelabai išmaniau tai taip ir neteko draugams pasigirt :D 2008 prasidėjo ikariam manija, jį žaidė daugiau nei puse mano klasės. Bet kadangi neturėdavau dar interneto tai per vasara acc ir praradau :D Vėliau vaikai pradėjo į mokyklos kompiuterius kelti visokius žaidimus. Nusipirkau atmintuką ir pradėjau vilkt namo visokius žaidimus :D Pirmasis buvo GTA vice city tai buvo kažkas nerealaus, vaikštai po miestą ir muši ką nori, važiuoji kur nori. Pradėjau iš maksimos visokius žaidimukus pirkt vienas iš pirmųjų buvo The dark legions . Tai buvo tikrai puikus žaidimas. Su mielu noru galėčiau jį ir dabar įsijungt. Viena karta ėjau pro turgų ir pamačiau žmogų kuris žaidimų diskelius pardavinejo. Ir nusipirkau už 3 litus tris pcklubo diskelius. Ten juose buvo žaidimų treilerių ir po kokius 6 demo žaidimus. Visus susirašiau, aišku visi ir neveikė . Nu ir pradėjau juos pliekt. Taip sužinojau kas yra Splinter Cell , Call Of Duty, bet man didžiausią ispudį paliko Gothic 3. Gothic 3 man tiesiog buvo nerealus žaidimas. Žaidžiau ištirinėjau viska ką tik buvo galima surasti demo versijoj. Tada ir sužinojau kas per velnias yra tas demo. Draugas įkėlė vėliau San Andresą uoj, kaip atsimenu aš jį pliekiau, perėjau 2 kartus :D jaučiausi kaip profas kuris nemoka žaisti :D Ir pagaliau prieš tis su puse metų ivedė internetą. Tai buvo neapsakoma laimė. Jau tuo tarpu buvau pramokęs naudotis kompiuteriu :D Netikėtai viena diena ieškodamas vieno žaidimo aprašimo radau gameris.lt svetainę. Tai buvo tikras išsigelbėjimas ieškant žaidimų. Neturėdamas greito interneto siunčiaus žaidimus iki 1gb išmokęs pasinaudoti torrentais :D prisiunčiau visokiu durnų o gal kai kuriu ir geru žaidimu. Atsisiunčiau Hario Poterio 4 dalis :D Ir pradėjau siųstis savo svajonių žaidimą gothic 3. jį siunčiausi apie 50 valandų, bet buvo verta. Atsiuntęs žaidžiau apie puse metų ,nes žaidimas ne iš lengvųjų ir tikrai ne trumpas. Tai buvo pirmas mano rpg žaidimas ir aišku visą išėjau, ir buvau dar karta iš naujo pradėjęs, bet patingėjau. Sužinojau apie minecraft ir tai buvo tikriausiai aukščiausiai visko. Žaidžiau du su puse metų, buvau tikras žinovas. Dėl to žaidimo vos tik parėjęs namo iškart šokdavau prie kompo ir žaisdavau. Nerūpėjo nei namų darbai, nei mokslai. Aišku krito vidurkis :D Po to suaugau siek tiek y protą, bet ne ilgam kaip tik gavau naują omnitel internetą pradėjau siųstis viską, pasitaupiau pinigų, paturbinau pc ir pradėjau : Gta 4, Far cry 2, Far cry 3,Mafia, Mafia 2, Oblivioną,pROTOTYPE kuris man nelabai patiko, ne taip kaip Gothic 3, Spore, Cal of duty 3 dalis ir dar daug daug buvau surikęs apie 120 visokių žaidimų. Dažniausiai pamatydavau kad geras žaidimas, atsisiųsdavau, išbandydavau ir palikdavau :D.Mano pereiti žaidimai tai mafia 2 kuris paliko tikrai gera įspūdį, Gothic 3 apie jį jau pasakojau, Prototype abi dalis tai tukie žaidimai kuriuos bet pabandyti reikia. Deadpool kuris turi tikrai gero juodo humoro :D Išbandęs žaidimų daug, bet nesu toks užkietėjas, kad visus pereičiau. :D Paskui išaugau iš to amžiaus ir sumažinau sėdėjimo prie kompiuterio laiką, pradėjau rimčiau mokytis. Bet tik kaip savaitgalis tai po 10 valandų ir prasėdžiu. :D Dabar daugiausiai pradėjau siūstis ir žiūrėt filmus :D Bet daug laiko skiriu ir žaidimams šiuo metu dar žaidžiu: Terraria, Gothic 3 forsaken gods :DDDD ir Prototype 2. Manau dar tikrai ilgai nenustosiu žaist žaidimų, nes tai tikrai puikus laiko praleidimas, o nauji žaidimai vis eina ir eina.
Tai va ir aš papasakojau ta savo istorija :D
Atleiskit už klaidas :)
Redaguota 2015-11-28 17:41
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti