📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Koks jūsų svajonių telefonas?
23 žinutės · 7,405 peržiūros
🕐 2015-11-28 13:26 #16
Wololo parašė:
Gal ir ne į temą klausimas , bet ko visi yra taip užsihypinę dėl S6 Edge?

Svarbiausia kad ten nieko ipatingo ar super gero, kiek is patirties zinau samsung nera patikimiausia patvarumu, perdauk prasmases man.
Man patinka kasnors tvirto ir gero.
🕐 2015-11-28 13:28 #17
Temos pavadinimas "svajonių telefonas".
Traukia tik lenktas ekranas.Realybėje nė už ką nemokėčiau tokių pinigų už telefoną.
🕐 2015-11-28 13:30 #18
Wololo parašė:
Gal ir ne į temą klausimas , bet ko visi yra taip užsihypinę dėl S6 Edge?

Smagus šiaip pamaigymui, bet nerimtas ragelis ir tiek.
🕐 2015-11-28 13:51 #19
O kas nors is jusu bent laiket rankoi, patys paziurejot ar patinka ar tik paveikliukai patiko?
🕐 2015-11-28 14:02 #20
Machinery parašė:
Aš nesu vairavęs ar bent sėdėjąs Ferrari, bet noriu tokios mašinos.

Telefonas ne Ferrari, ir labiau prieinamas. I salona galetum nueiti ir turetum rasti... Be to kad gautum test drive su ferrari turi buti ne paprastas prasalaitis, manau netgi neduotu pravazuot kai patikrine tavo banko saskaita ir pamate kad tik Opeli gali ipirkti.
🕐 2015-11-28 14:09 #21
Klasiokė turi tą S6 Edge nežinau, man atrodo kaip paprastas smart phone tiktais su lengtu ekranu, pati sako ,kad geriau Iphone 5s kol nesuvarė . Į temą Google project Ara
🕐 2015-11-28 15:17 #22
Skorp parašė:
[quote]Machinery parašė:
Aš nesu vairavęs ar bent sėdėjąs Ferrari, bet noriu tokios mašinos.

Telefonas ne Ferrari, ir labiau prieinamas. I salona galetum nueiti ir turetum rasti... Be to kad gautum test drive su ferrari turi buti ne paprastas prasalaitis, manau netgi neduotu pravazuot kai patikrine tavo banko saskaita ir pamate kad tik Opeli gali ipirkti.[/quote]

Kad richman'ai perka ferrari ne tam kad ji vairuotu, o tam, kad garaze dulketu ir jie puikuitis juo galetu. Pirkimas lenktynems, jau atskira kalba yra.
🕐 2015-12-18 22:33 #23
Su savo svajoniu tlf dbr nauduojuos. LG V10. ;)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti