📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Kompas nx dejau.
17 žinutės · 4,073 peržiūros
🕐 2016-01-28 02:06 #16
Rufinaz parašė:
Žinau kaip tai sutvarkyt. Daryk taip kaip aš sakysiu.
Atsinešk druskos, apibarstyk ratu aplink kompą, tada užsidėk rožančių, laistyk kompą vandeniu ir sakyk šiuos žodžius - jei tavo cpu usage žemas tegul atplaukia pieno puta, jei aukštas, tegul atplaukia kraujo puta.
Turėtų padėt.

Čia gera jobninai (rofl)

---------------------------------

Čia kuriam sugedo turbūt tipinis kuris kituose forumuose apsiskelbęs jog pas jį nėra antivirusinės ir nekyla problemų, gal ne nuo visų reklaminiu virusu apsaugos antivirusinė, bet nuo daugelio gali padėti.
Kitu atveju reikia turėti supratimą prieš norint gauti nemokama programa ar žaidimą, geriausia torrentuose rasti tokius failus.
O jei googlinsi ir siusi ant pirmo paspausto puslapio ir dar instaliuos nežinia ką + nenuimsi kokios varneles instaliuojant tada visada turėsi tokių problemų ;)
Dabar šiuo atveju eik išinstaliuok programas neaiškias aišku ant to reikia irgi turėti supratimą ką galima išinstaliuoti ką ne, bet gali būti ir rimčiau, kiek buvo man teke visiems tvarkyti užteko išinstaliuoti programėles, + kompas nelagina?
Redaguota 2016-01-28 02:10
🕐 2016-01-28 07:33 #17
pypkje parašė:
[quote]Rufinaz parašė:
Žinau kaip tai sutvarkyt. Daryk taip kaip aš sakysiu.
Atsinešk druskos, apibarstyk ratu aplink kompą, tada užsidėk rožančių, laistyk kompą vandeniu ir sakyk šiuos žodžius - jei tavo cpu usage žemas tegul atplaukia pieno puta, jei aukštas, tegul atplaukia kraujo puta.
Turėtų padėt.

Čia gera jobninai (rofl)

---------------------------------

Čia kuriam sugedo turbūt tipinis kuris kituose forumuose apsiskelbęs jog pas jį nėra antivirusinės ir nekyla problemų, gal ne nuo visų reklaminiu virusu apsaugos antivirusinė, bet nuo daugelio gali padėti.
Kitu atveju reikia turėti supratimą prieš norint gauti nemokama programa ar žaidimą, geriausia torrentuose rasti tokius failus.
O jei googlinsi ir siusi ant pirmo paspausto puslapio ir dar instaliuos nežinia ką + nenuimsi kokios varneles instaliuojant tada visada turėsi tokių problemų ;)
Dabar šiuo atveju eik išinstaliuok programas neaiškias aišku ant to reikia irgi turėti supratimą ką galima išinstaliuoti ką ne, bet gali būti ir rimčiau, kiek buvo man teke visiems tvarkyti užteko išinstaliuoti programėles, + kompas nelagina?[/quote]
Dar jam reiktų cookies pravalyt, bet jis imbecilas, kažin, tą kompą ten gal geriau dabar pat pribaigt būtų, nebekankinant jo.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti