Šiandien pirkau Rocket League iš jų, 7 eur kainavo, G2A mačiau kartą 10 eur buvo, taigi irgi nemaniau, kad čia viskas ok, maniau scam, bet viskas puikiai, prašiau, kad mano anketoje aktyvuotu, viskas ok, žaidimas jau mano anketoje, galite drąsiai pirkti nedvejodami.
Na mano patirtimi gan prasta parduotuvė žaidimų dar mažas buvau minecraft norėjau kaip mašinos dabar. Tai nusipirkau pas jų minecraft (Accountą) tada dar daug paklojau pinigų žaidžiau smagu po 2 mėnesių nebebuvo įmanoma prisijungti prie paskyros.
O gaššš...Jugi man ne iš G2A pirko...
Nežinau kodėl,bet atrodo nelabai patikimai,o ne bus taip kaip pervesi pinigus per banką ir šnai gausi špygą taukuotą kas tada?
Redaguota 2016-02-12 22:08
Nu ką galiu pasakyt pirkau Call Of Duty Modern Warfare 3 ir gavau ganėtinai greitai išsamiai paaiškino ir viskas veikia
Aš prieš 2 gal 3 metus pirkau iš jų battlefield 3 acc, pasirodo vogti buvo, savininkas susigrąžino. Parašiau pardavėjui, davė naują acc su žinute "išsiuntėm pakeitimą, daugiau žaidimo nekeisim", po poros savaičių vėl acc savininkas susigrąžino... nuėjau nusipirkau cd-key ir ramu. Nerekomenduoju pirkti.