📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
windows phone ar android?
37 žinutės · 9,445 peržiūros
🕐 2016-03-05 09:47 #1
Sveiki. noriu pirkt naują telefoną ir esu pasimetęs kokį telefoną pirkti. Norėčiau windows phone išbandyt, nes jo niekada nebandęs. Ir dar galvoju apie android telefoną. Huawei P8 lite. Neapsisprendžiu kurį vertėtų pirkti. Abudu turi ir savų pliusų ir savų minusų. Aš žaidimų nelabai žaidžiu, nebent kokį pokeriuką sužaidžiu, daugiausia tai aišku internete laiko praleidziu naršydamas kaip facebooke, twitter'į, youtube video žiuriu. skambinu ir sms rašau :D. Padėkit jeigu nesunku apsispręst kuris butų geriau
🕐 2016-03-05 09:55 #2
Na jei žaidimų nežaidi labai, tai gali ir win phone imt, draugas turėjo, na tai neblogas visai atrodo, panaršiau, gan patogus, tik reik prie meniu biški priprast ir viskas :) Nokia lumia kažkokį turėjo.
🕐 2016-03-05 09:56 #3
Patarčiau Android'ą, bet jei tau apps'ai nesudaro esmės ir WP nėra blogas pasirinkimas. Dar, geriau pakeisk pasirinkimą, nes Huaweii = xuj jis veiks.
🕐 2016-03-05 11:33 #4
Turėjau lumia 520, taip, programų stoka didelė, tačiau nors telefonas ir silpnokas, bet veikė nepriekaištingai, niekada nesulagino ir pnš. Tik jei YT norėsi žiūrėt, tai turėsi žiūrėt per naršyklę, nes gaila YT programos ant WP nėra :/
🕐 2016-03-05 12:09 #5
Turiu lumia 830 su windows10 bugų yra, bet čia tik bandomoji versija turėtų tuoj išeit oficiali. Žaidimų pilną, tik nėra kai kurių apps'ų kaip snapchat ir t.t jei nori gali klaust ko tik nori beveik viską žinau :D apie WP
🕐 2016-03-05 12:20 #6
Na kai aš nelabai žaidžiu žaidimus telefone tai man nėr skirtumo :D, svarbu būtų messenger facebook :D ir viskas, užtenka. O kad Yt per web'ą reik žiūrėt nera skirtumo man :D.
Dar plius mąstau apie nokia lumia 830 arba 930
Redaguota 2016-03-05 12:28
🕐 2016-03-05 12:31 #7
Šiaip WP dabar man solidesnė atrodo nei Android. :D Telefonai patys irgi gan tvirti, neduš nuo vieno bumstelėjimo į ekraną.

Jeigu renkiesi tarp Huawei androidų, reiškia nelabai kažką įspūdingo gali pirkti, tada vienareikšmiškai siūlyčiau WP telefoną.
🕐 2016-03-05 12:38 #8
Na renkuosi huawei nes dar šito telefono nesu išbandęs :D. Samsung lg ir sony bandęs. Norisi išbandyt windows phone. kažką naujo. Ne tik monotoniškai atsinaujint android
🕐 2016-03-05 12:40 #9
Ghetto parašė:
Na renkuosi huawei nes dar šito telefono nesu išbandęs :D. Samsung lg ir sony bandęs. Norisi išbandyt windows phone. kažką naujo. Ne tik monotoniškai atsinaujint android

Tada nėra tikslo dvejoti, iškart imk WP.
🕐 2016-03-05 12:41 #10
a2 parašė:
[quote]Ghetto parašė:

Tada nėra tikslo dvejoti, iškart imk WP.[/quote]
čia panašiai kaip su linux buvo:D dauguma sakė gavno ne OS, bet man patiko, manau tas pats bus su WP :D
Redaguota 2016-03-05 12:48
🕐 2016-03-05 19:55 #11
Jeigu perki iš Android, tai pirk kokį kinietišką brandą, "Xiaomi, Meizu ar pnš" :)
O šiaip pats naudojuosi WP, esu Windows Insider dalyvis, t.y bandau naujausius Windows 10 Phone build'us, programėlių yra, žaidimų taipogi, taip pat dabar kur kas gyvesnis Windows Market, kai išėjo Windows 10, ir tuoj turėtų išleisti oficialiai į naujesnius telefonus. :)
🕐 2016-03-05 20:34 #12
STEAM zaidimai parašė:
Jeigu perki iš Android, tai pirk kokį kinietišką brandą, "Xiaomi, Meizu ar pnš" :)
O šiaip pats naudojuosi WP, esu Windows Insider dalyvis, t.y bandau naujausius Windows 10 Phone build'us, programėlių yra, žaidimų taipogi, taip pat dabar kur kas gyvesnis Windows Market, kai išėjo Windows 10, ir tuoj turėtų išleisti oficialiai į naujesnius telefonus. :)

dauguma telefonų pagaminti Kinijoje...
🕐 2016-03-06 09:54 #13
Ghetto parašė:
[quote]STEAM zaidimai parašė:

dauguma telefonų pagaminti Kinijoje...[/quote]

Ne tik ten. Taip pat Taivane , Tailande , Korėjoje.
🕐 2016-03-06 10:57 #14
Kad nekurt naujos temos rašysiu čia.
Išsirinkau kad naudosiu windows phone, bet reik išsirinkt kokį. Turiu du variantus, tai nokia lumia 735 ir lumia 640LTE. Kuris geresnis? Nes abiejų parametrai vienodi.
🕐 2016-03-06 11:05 #15
Ghetto parašė:
Kad nekurt naujos temos rašysiu čia.
Išsirinkau kad naudosiu windows phone, bet reik išsirinkt kokį. Turiu du variantus, tai nokia lumia 735 ir lumia 640LTE. Kuris geresnis? Nes abiejų parametrai vienodi.
640 turi didesnį ekraną.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti