Wololo parašė:
[quote]deivis parašė:
WP turi žymiai mažiau aplikacijų, bet jos yra geresnės kokybės už android.
WP yra daug spartesni su 1 GB RAM nei bet koks android su 2-4 GB RAM
Drįsčiau paprieštarauti.
Android nuo 4.0 yra labai gerai optimizuota ir sparti OS. Pagr. problema dėl ko daug kas skundžiasi lėtu Android veikimu ir garbina WP arba iOS yra nepagrįsti argumentai ir menkos techninės žinios iš visokių idiotų ir reklamų. Iki 4.0 , Android buvo nestabili dėl prastos optimizacijos , prie to paties prisideda stereotipiškai visur kišamo ir reklamuojamo Samsung bandymas imti rinką , kišant savo rageliuose niekam tikusį TouchWiz ir nereikalingas programas , dėl kurių lūžta Samsung įrenginiai.(Ale , iš tų bobučių pasakų - jei tau patinka Android , vadinasi tu čiulpi Samsung'ui).
TL;DR:Prisiperka žmonės prastos kokybės ragelių arba prisiskaito senų nusiskundimų ir po to stumia be reikalo.
Market kokybės atžvilgiu - taip , Google Play daugiau programų ir pilna šlamšto , tačiau su WP tu lieki tik casual user'is , negalintis to , ką gali Android naudotojas.[/quote]
Kokias nsm tu rašai. Iphone yra super kokybė, jų čia nekišk, skiriasi ir kaina ir viskas.
Imkim lumia 450 su 1 gb ram. Parodyk man android, kuris įsijungtų greičiau už 450? Parodyk man android, kuris mažiau stabdytų? Nerasi tokio. WP yra labai gerai optimatizuoti.
Kalbant apie android, tai meizu yra geriausias gaminys. Samsung jau seniai nusivažiavo su savo dideliais porcelianiniais ekranais
Ant windows mobile 10 ir ken modifikacija aš galiu instaliuti bet kokią android .apk aplikacija ir ji veiks stabiliai. Aš puikiai naudojuosi go sms pro ir steam aplikacijomis su lumia 640 lte, bet tam reikia visos dienos gal galėtum instaliuti apk vietoj xap
Dar tokio buko moderatoriaus kaip tu, aš nemačiau