📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Samsung Galaxy A5 (2016)
16 žinutės · 3,325 peržiūros
🕐 2016-03-22 20:51 #16
Wololo parašė:
[quote]KTooTa parašė:
Su betkokiu telefonu atsiranda bėdų dėl lago, jeigu su juo pradedi visokias nesamones dirbt, tas pats kas ir su kompiuteriu. Nesvarbu kokio galingumo jis būtų, jeigu pradedi be galo, be krašto siunteliotis visokias nereikalingas nesamones, nevalai nuo nereikalingų failų, ne restartuoji - jis vistiek anksčiau ar vėliau pradės lagint, todėl gali man nieko neįrodinėti :) Matosi, kad nelabai išmanai technikos veikimo sklandumo principą. Šūdo aš žmogui nekiščiau, tuo labiau jeigu pats nesu išbandęs ir panašiai, o kai, matai, esu valdęs Galaxy A5 gan nemažai, tai žinau ką sakau, priešingai nei tu. Išmok naudotis telefonais, pasiskaityk daugiau google ir nebus jokių bėdų :) Tema baigta, gali neatrašinėt :)

Tiesą sakant Samsung rageliai turi potencialą strigti dėl TouchWiz ir programų , kurios yra priverstinai kišamos. Nori jų atsikratyti - darai root arba rašaisi Stock Android OS.[/quote] Šitą esu girdėjęs, bet vistiek, jau kaip ir sakiau, nemažai laiko turiu A5 ir nesiskundžiu jokiais lagais. Ir pas mane nėra root, nei ko kito, tiesiog po kiekvieno darbo su telefonu išvalau visus procesus ir optimizuoju telefono būseną, kad neliktų to, ko nereikia, o tai užima maximum 10 sekundžių. Rankos tikrai nenukris kaskart tai padaryti ir kelis kart per savaitę išjungti ir įjungti patį telefoną.
Redaguota 2016-03-22 20:52
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti