🕐 2011-02-26 19:30
Jau gal trečią kart dinksta mano parašytos žinutės rašyt stengiuosi be klaidų, nesikeikiu ir dingsta jau pradeda nervuot darykit ką nors arba paaiškinimą duokit kodėl jos dingsta;(
Nnnu parašė:
Dingo jo sukurta tema kur jis klause apie windows xp visualini pakeitima [ temas ].
Judita_Ivans parašė:
Didelią dalį žinučių trinu ąš, bet tikrai netrinčiau normalaus pranešimo kuris nenusižengė taisyklėms. Dažniausiai žmonės rašo off-topicus, pykstasi vieni su kitais, arba nukrypsta nuo temos. Siūlyčiau visiems dar kartą pasiskaityt taisykles forumo. http://www.gameris.lt/forum/viewthread.php?thread_id=1699
galaktikas parašė:
ji žinučių žudikė ir kokios sunkios gamerio taisyklės
The parašė:
Mano manymu butu geriausia vietoje žinutės teksto prašyti "Pranešimas ištrintas", o apačioje komentarą, kodėl ištrintas. Mano manymu butu geriau nei negailestingas trynimas...
The parašė:
Mano manymu butu geriausia vietoje žinutės teksto prašyti "Pranešimas ištrintas", o apačioje komentarą, kodėl ištrintas. Mano manymu butu geriau nei negailestingas trynimas...
ji istrynė mano teisinga atsakima temoje ,,atspek filma"
gal cia skambes durnai bet gal tu parasai zinute paspaudi enter ir tada grysti atgal spaudi go banc on page nu ta zale rodiklyte ir ji dingsta