Sveiki tai aš galvoju kad man kaip nors reikia kapstytis iš savo situacijos o situacija yra tokia aš turiu tokį "Žvėrį" ir jis nelabai draugauja su naujesniais AAA žaidimais (Battlefield 4,Gta V,Fallout 4,Far cry 3) todėl aš sugalvojau upgrade'intis nusipirkdamas naujesne grafiku korta ir esu girdėjęs labai geru dalyku apie Geforce GTX 750 ir sugalvojau ja nusipirkti (ko dar nepadariau) taigi ar galėtumet patarti ir gal numesti link'u kur galima nusipirkti ja nes aš randu milijonus jos versijų ir tiksliai nežinau kuri man tinka ir noriu sutaupyti kiek galima pinigu ir ieškoti tos pačios versijos tik kur pigiau parduoda jeigu galėtumet man padėti labai dekočiau turiu ultra durable 2 motherboard ir SL-500A power supply (500W)
Ačiū iš anksto :)
o kokiu kabeliu reikia cia pajungti nes pas mane tik 2 molex kabeliai
Visi reikalingi laidai ir SLI bridges būna pridėti prie pačios vaizdo plokštės.
O kartais vaizdo korta tiesiog neįsistato į motininę?Kam tie laidai?
Atsiprašau jei čia nesąmonę suvėliau.Nesu ekspertas šioj srity.
Jeigu jau turi vaizdo plokštę, iššėmus seną, atsilaisvina 6pin jungtis. Tik žiūrėk, kad nauja vaizdo plokštė butu tik 6pin, o ne 6+2pin, nebent maitinimo blokas turi 6+2pin vaizdo plokštei.
Koks maitinimo blokas? gamintojas, modelis?
Liutauriux parašė:
Sveiki tai aš galvoju kad man kaip nors reikia kapstytis iš savo situacijos o situacija yra tokia aš turiu tokį "Žvėrį" ir jis nelabai draugauja su naujesniais AAA žaidimais (Battlefield 4,Gta V,Fallout 4,Far cry 3) todėl aš sugalvojau upgrade'intis nusipirkdamas naujesne grafiku korta ir esu girdėjęs labai geru dalyku apie Geforce GTX 750 ir sugalvojau ja nusipirkti (ko dar nepadariau) taigi ar galėtumet patarti ir gal numesti link'u kur galima nusipirkti ja nes aš randu milijonus jos versijų ir tiksliai nežinau kuri man tinka ir noriu sutaupyti kiek galima pinigu ir ieškoti tos pačios versijos tik kur pigiau parduoda jeigu galėtumet man padėti labai dekočiau turiu ultra durable 2 motherboard ir SL-500A power supply (500W)
Ačiū iš anksto :)
kita kart atidziau skaityk :)
sitas man atrodo
http://www.inter-tech.de/index.php?option=com_content&id=112%3Asl-500&Itemid=153&lang=en
Redaguota 2016-05-22 22:41
o sita
http://www.skytech.lt/gvn75toc2gi-gigabyte-geforce-gtx-750-2gb-gddr5-128-bit-2xhdmi-2xdvi-p-182359.html as girdejau dezej cia yra adapteris kuris sujungia 2x 4-pin į 6-pin man atrodo
bent jau amazon taip parasyta
Redaguota 2016-05-22 22:53