📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Vaizdo dinginėjimas retkarčiais per HDMI
3 žinutės · 1,197 peržiūros
🕐 2016-05-30 13:37 #1
Sveiki, gal kas iš jūsų susidūrė su šita problema ir galėtų man padėti? Vaizdo dinginėjimas retkarčiais per HDMI... vieną dieną dinginėja, kitą dieną ne... dažnai tai praeina, kai aš ištraukiu HDMI laidą iš monitoriaus ar kompiuterio ir vėl jį ten įkišu. Kame problema gali būti? Dar kartais padažnėja, kai pasijungu muzikos garsiau (žemų dažnių kolonėlė po stalu), beveik išvis dinginėjimų nebūna, kai žaidžiu žaidimą, dažniausiai pačiam dekstop'e. Driveriai suinstaliuoti berods naujausi (Vaizdo plokštė: Asus strix GTX 960 4GB). Ar tai gali būti susiję su pačia vaizdo plokšte, ar monitoriumi, ar su pačiu laidu?? Laidas atrodo nei sulaužytas, beveik naujas, buvo naudotas prieš mėnesį prie Playstation'o. P.S. pats labai nenusimanau, bet MAN atrodo, kad kažkas blogai su monitoriumi, kai dingsta vaizdas (mažiau nei vienai sekundei) toks beveik negirdimas garsas suskamba...
Redaguota 2016-05-30 13:39
🕐 2016-05-30 13:56 #2
man panasiai buvo tik as ne per monituriu pasijungias o per telika galvojau kad vaizdo plokstei * bet pasirodo kad teliko hdmi jungtis parejus tai perkisau i kita hdmi 2 ir viskas tvarkoj
🕐 2016-05-30 14:03 #3
Aš irgi per televizorių ;) :D

Dabar ką tik apkeičiau HDMI, kol kas nieko nebuvo (tų dinginėjimų), žiūrėsiu kaip bus vėliau, pranešiu ar keičias kažkas.
Redaguota 2016-05-30 14:07
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti